področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Marinka napisal/-a:V bistvu smo združili dve akciji :clap:. V petek še jaz prevzamem svojega garminčka od Uroša ali od Bojana, si ga dam na ročico in ugotovim, da bo treba na novo vse programirat... :bum: . In zato že zdaj odpiram novo temo A KDO ZNA TO NAREDIT ZA PIRČEK ALI DVA NAGRADE? :piti: Polarja sem še nekako naštimala, z Garminom pa bodo najbrž večje težave, pa še na blond sem pobarvana in peroksid grize grize sive celice...

Marinka ne bo tak huda reč... Najprej ti predlagam da si snameš z www.garmin.com strani vso potrebno programsko opremo (ko ga boš imela doma) in slediš navodilom. Slovenska so bolj tak tak zato so angleška tolko boljša :P
Ti pa povem je huuuda ta igračka, se je prav fajn igrat z njo... ko pa še ugotoviš kaj vse ima v sebi in se to naučiš uporabljat...hjaooo :oops:

Lp

Uroš

p.s. Urco pa ti bo predal Bojan sam sem namreč že v prekmurju :wink:
 MARDUK
Ok vse ure so prodane :) Vsem kupcem želim prijetno in dolgo uporabo Garmina 405 ter čimveč prijetnih tekaških poti.

Lep pozdrav :)
 Gregi
Hvala Marduk!!! Zej pa ne vem, kako z iPodom... sem tekel do sedaj z Nike+, pa rad zraven muziko poslušam... mah, živi bili pa videli...
Uporabniški avatar
 garač
Malo sm pozen, morda pa le ne :wink: Za danes imam rezervirane 3 črne garmine, torej iščem še 2 kandidata...??
 nena_r
Garač, imaš že tretjega? jaz bi ga tudi imela, mal cincam, ker imam tako švoh zapestje, ampak me je uroš s. skoraj prepričal, da naj malo potrpim za tisti čas, ko treniram, to pa ni toliko časa na dan, da nebi mogla zdržati... Garač+Jur+Nena?? Če se boš odločil, sem za! sem ti na zs poslala cifro pa me kontaktiraj. tnx
 Jru
Sorry nena; (da te ne puščam v negotovosti) svojega garmina že nekaj mesecev imam. Spraševal sem le za kolege, ki pa so se zdaj že zorganizirali...

Lp,

Jru
Uporabniški avatar
 garač
garač napisal/-a:Malo sm pozen, morda pa le ne :wink: Za danes imam rezervirane 3 črne garmine, torej iščem še 2 kandidata...??

Sam v vednost...dolenjčki smo se tkuj organiziral in ure že imajo tri nove lastnike 8)
sem uporabnik garmina 405 že eno leto,kaj naj rečem :?:
res je 405-tka nekaj novega in drugega je v primerjavi z ostalimi urami,vendar je baterija ob uporabi GPS-a dokaj slaba in se hitro sprazni,tako meni zdrži 4dni ali 4treninge po 1uro na dan z GPS-som,po tem pa jo moram obvezno napolnit(8ur treninga z GPS-som zagotovo ne zdrži),v mirovanju-varčevalni način pa je res nekje 14dni,tako da ura ni ravno primerna za ultramaratonce.
:laola
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA