- 14 Maj 2009, 19:58
Marinka ne bo tak huda reč... Najprej ti predlagam da si snameš z www.garmin.com strani vso potrebno programsko opremo (ko ga boš imela doma) in slediš navodilom. Slovenska so bolj tak tak zato so angleška tolko boljša
Ti pa povem je huuuda ta igračka, se je prav fajn igrat z njo... ko pa še ugotoviš kaj vse ima v sebi in se to naučiš uporabljat...hjaooo
Lp
Uroš
p.s. Urco pa ti bo predal Bojan sam sem namreč že v prekmurju
Marinka napisal/-a:V bistvu smo združili dve akciji. V petek še jaz prevzamem svojega garminčka od Uroša ali od Bojana, si ga dam na ročico in ugotovim, da bo treba na novo vse programirat...
. In zato že zdaj odpiram novo temo A KDO ZNA TO NAREDIT ZA PIRČEK ALI DVA NAGRADE?
Polarja sem še nekako naštimala, z Garminom pa bodo najbrž večje težave, pa še na blond sem pobarvana in peroksid grize grize sive celice...
Marinka ne bo tak huda reč... Najprej ti predlagam da si snameš z www.garmin.com strani vso potrebno programsko opremo (ko ga boš imela doma) in slediš navodilom. Slovenska so bolj tak tak zato so angleška tolko boljša

Ti pa povem je huuuda ta igračka, se je prav fajn igrat z njo... ko pa še ugotoviš kaj vse ima v sebi in se to naučiš uporabljat...hjaooo

Lp
Uroš
p.s. Urco pa ti bo predal Bojan sam sem namreč že v prekmurju

Supported by Maxximum