področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

pikapikica
MajkelNajt napisal/-a:Teh 20% popusta je prijetnih a hkrati smešnih! ... Kupim danes tekaške copate v Tomas Sport 2 v Murski Soboti, pred nakupom omenim ta popust za člane TF... prodajalka debelo gleda, kliče šefa. Ta pride, mu razložim tako, da mali otrok razume o čem se gre, ampak on očitno ni in niti ni hotel razumeti... Naklada mi cel kup stvari, od kartice članstva v supergah.si, do kuponov za popust v Poletu... Mu še enkrat razložim, da to ni to kaj ga jaz sprašujem, pa mi odvrne, da on že ve, ker je šef omenjene franšize... Ga napotim na TF stran, se napiči v drugi post v tej temi (kao član superga je napisal 15% popusta za superge.si in nič za TF...) in niti noče do konca pogledat. Se mi ni dalo več razlagat....
Tak da pristojini povejte vaši g. Maji (omenjeni šef mi je povedal, da bi ga ta g. Maja sigurno obvestila o tej akciji, če bi obstajala), da naj dela svoje delo, ker je smešno, da ste vsi tak glasni z tem popustom, ko ga pa hočeš, pa se moraš prepirati z "jakimi" šefi....
Raje plačam polno ceno, kot pa nek šef tam sceno dela (katero bi komot lahko jaz delal!)

a tebi pa se v službi nikoli ne zgodi kaj takega, da ne bi vedu????? si pa vse ved??? Kje pa si ti zaposlen?
 MajkelNajt
pikapikica napisal/-a:a tebi pa se v službi nikoli ne zgodi kaj takega, da ne bi vedu????? si pa vse ved??? Kje pa si ti zaposlen?

Ne me hecat z takimi posti... Prijaviš se na forum zato, da podaš tak odgovor oz. vprašanje... smešno! Če nekdo oglašuje že 3 leta, da imajo člani TF popust, pričakujem, da za to vsaj šef ve!! Pa mu ni treba biti vseved niti meni!
Uporabniški avatar
 Loni
MajkelNajt napisal/-a:
pikapikica napisal/-a:a tebi pa se v službi nikoli ne zgodi kaj takega, da ne bi vedu????? si pa vse ved??? Kje pa si ti zaposlen?

Ne me hecat z takimi posti... Prijaviš se na forum zato, da podaš tak odgovor oz. vprašanje... smešno! Če nekdo oglašuje že 3 leta, da imajo člani TF popust, pričakujem, da za to vsaj šef ve!! Pa mu ni treba biti vseved niti meni!

Ali pa, če se spustimo na malo nižjo raven, ti nisi niti pokazal pravega posta, če si pokazal tistega za 15 posto in za superge. Ker konec koncev to sta dve čisto ločeni zadevi. S svojim pristopom pa tako in tako ne boš daleč prišel in po moje se Tomas Sportu na račun tega, če ti pri njih ne boš kupil nobenih superg več, ne bo nič slabše godilo. Ne vem, kaj pričakuješ, da boš s tem dosegel, da se ti bo šef MS podružnice opravičil ali kaj? Zakaj pa nisi superg enostavno pustil tam in izginil iz trgovine? To bi bilo nekaj podobnega principom, ne pa samo nerganje in usajanje. Kaj si pa mislil, da se nam (oziroma meni) boš smilil ali kaj. Marsikdo se na TF prijavi samo zato, ker ve, da bo tam dobil popust in zame je že to en fer odnos od TS, ker lahko bi pa tudi oni rekli, da nimaš pravice do popusta, ker si komaj od včeraj ali pa pet minut prijavljen. Ravno tako kot ti in jaz ima pikapikica pravico povedati svoje mnenje.

PS Ni treba biti vseved, da bi našel post, kjer je omenjenih 20 % popusta za člane TFja.
 MajkelNajt
LoniM napisal/-a:Ali pa, če se spustimo na malo nižjo raven, ti nisi niti pokazal pravega posta, če si pokazal tistega za 15 posto in za superge. Ker konec koncev to sta dve čisto ločeni zadevi. S svojim pristopom pa tako in tako ne boš daleč prišel in po moje se Tomas Sportu na račun tega, če ti pri njih ne boš kupil nobenih superg več, ne bo nič slabše godilo. Ne vem, kaj pričakuješ, da boš s tem dosegel, da se ti bo šef MS podružnice opravičil ali kaj? Zakaj pa nisi superg enostavno pustil tam in izginil iz trgovine? To bi bilo nekaj podobnega principom, ne pa samo nerganje in usajanje. Kaj si pa mislil, da se nam (oziroma meni) boš smilil ali kaj. Marsikdo se na TF prijavi samo zato, ker ve, da bo tam dobil popust in zame je že to en fer odnos od TS, ker lahko bi pa tudi oni rekli, da nimaš pravice do popusta, ker si komaj od včeraj ali pa pet minut prijavljen. Ravno tako kot ti in jaz ima pikapikica pravico povedati svoje mnenje.

PS Ni treba biti vseved, da bi našel post, kjer je omenjenih 20 % popusta za člane TFja.

Brezveze bi s tabo debatiral o tem... Tak maš neke svoje predstave, pravtako niti ne razumeš poante mojega prvega posta... Če ti povem na kratko: Če maš v firmi popust, sporoči za ta popust vsem podružnicam! Zadosti jasno? Če pa za popust še ne veš, pa valda stranki ne rečeš "kako si predstavljate ta popust", z odgovorom v stilu "o tem me pa niso obvestili ampak bom pa preveril..." bi zadovoljno odšel iz trgovine!
In zakaj bi izginil če sem hotel met tiste copate? Sem omenil šefu kar 2x naj pusti zdaj to pa plačam polno ceno, sam je razlagal, kako si predstavljam popust preko nekega foruma, itd... Pa ne mi z fer odnosi.. če so lahko super fer v MB in LJ (pa še kje) bi lahko bili tudi v MS!
Samo tvoji posti so pa daleč od tega kaj sem jaz z prvim postom mislil povedat, opozorit!
Uporabniški avatar
 Bor
LoniM napisal/-a:
MajkelNajt napisal/-a:

Ali pa, če se spustimo na malo nižjo raven, ti nisi niti pokazal pravega posta, če si pokazal tistega za 15 posto in za superge. Ker konec koncev to sta dve čisto ločeni zadevi. S svojim pristopom pa tako in tako ne boš daleč prišel in po moje se Tomas Sportu na račun tega, če ti pri njih ne boš kupil nobenih superg več, ne bo nič slabše godilo. Ne vem, kaj pričakuješ, da boš s tem dosegel, da se ti bo šef MS podružnice opravičil ali kaj? Zakaj pa nisi superg enostavno pustil tam in izginil iz trgovine? To bi bilo nekaj podobnega principom, ne pa samo nerganje in usajanje. Kaj si pa mislil, da se nam (oziroma meni) boš smilil ali kaj. Marsikdo se na TF prijavi samo zato, ker ve, da bo tam dobil popust in zame je že to en fer odnos od TS, ker lahko bi pa tudi oni rekli, da nimaš pravice do popusta, ker si komaj od včeraj ali pa pet minut prijavljen. Ravno tako kot ti in jaz ima pikapikica pravico povedati svoje mnenje.

uuu loni hude besede......samo veš, ima MajkelNajt čist prav......

ps: ne vem zakaj nihče iz TS ne reagira na tole in lepo odgovori ( če pa ni več popusta , pa naj tudi povedo)
 pikapikica
MajkelNajt napisal/-a:

aaaa, se pravi, da potem nisi plačal polno ceno? pa kaj bi zdej rad? si dobil popust pa copate ja in.....a ti naj dajo rdečo preprogo drugič ko boš prišel v trgovino?
Imam pa pravico povedati svoje mnenje, če sem prijavljena že nekaj časa ali pa en dan in na žalost sem se zapičla v ta popust, ki ga omenjaš
Uporabniški avatar
 5rca
pred kratkim sem kupila majico v TS v BTC-ju, povedala, da sem s Tekaškega foruma, so me vprašali za ime in dobila 20% popust ... sem se pa nasmejala, ko sem odkrila na računu svoj nick :wink:
 spela*
pikapikica napisal/-a:
MajkelNajt napisal/-a:

aaaa, se pravi, da potem nisi plačal polno ceno? pa kaj bi zdej rad? si dobil popust pa copate ja in.....a ti naj dajo rdečo preprogo drugič ko boš prišel v trgovino?

Gre za to, da si trgovina ne bi smela privoščiti, da stranke moledujejo za popust, ki ga je trgovina sama od sebe že prej obljubila. Če šef neke podružnice ni vedel za to, bi se spodobilo, da bi se stranki vsaj prijazno opravičil.
Uporabniški avatar
 Z*
Če v kaki trgovini ne vejo za popust, jih napotite na Igorja (Perčiča), vodjo prodaje, spec. za športno obutev (ki se tukaj podpisuje kot Superga). Naj pokličejo njega v LJ, pa jim bo pojasnil. On je namreč pred leti odobril ta popust. Ko sem sama pred časom kupovala copate v MB, in o popustu še niso vedeli, sem samo omenila Igorja, in je zadostovali. So verjeli na besedo. Zdaj samo zapišejo moj nick pa je opravljeno.
 MajkelNajt
spela* napisal/-a:Gre za to, da si trgovina ne bi smela privoščiti, da stranke moledujejo za popust, ki ga je trgovina sama od sebe že prej obljubila. Če šef neke podružnice ni vedel za to, bi se spodobilo, da bi se stranki vsaj prijazno opravičil.

Ni mi za to, da bi se komu smilil... pravtako nisem zato napisal moje izkušnje, niti zato, da bi dobil kakšno opravičilo.... Podal sem samo svojo izkušnjo, sporočil na forum, da mogoče res v MS za ta popust ne vedo. In kot sem že napisal bi bil čisto zadovoljen, če bi mi prodajalec povedal, da se bo pozanimal. Nimam problemov ne s prodajalko, ki je bila tam niti z šefom, čeprav mi je govoril o mojih predstavah glede popusta preko foruma, itd. Ne rabim nobene rdeče preproge.
Mogoče bo pa nekdo na koncu te debate srečen, ko bo prišel v TS2 v MS in dobil TF popust (to je bil tudi moj namen, da se obvesti TS2 v MS.. če že res niso vedeli tam za ta popust....).

Copate sem kupil (brez TF popusta!) in sem zadovoljen z njimi!

To je to.. in če še vedno kdo misli, da sem jaz čuden, ker sem vprašal za TF popust, mu glih ne morem pomagat...
Uporabniški avatar
 Loni
Sem napisala, kar sem pač napisala, ne bom nič brisala, ampak zdaj mi je malo bolj jasno, v čem je keč. Čeprav moram zase rečt, da kar direktno vprašam na blagajnah, če popustov pa resnično nič nimajo. Saj to me nič ne stane, njih pa tudi ne, če me zavrnejo. V TS ga resnično lahko pričakuješ in si potem razočaran. Sem bila pa toliko bolj presenečena, ker sem ga dobila v Clarusu na Adidasova očala. Včasih rata, večinoma pa ne.
 pikapikica
MajkelNajt napisal/-a:
spela* napisal/-a:Gre za to, da si trgovina ne bi smela privoščiti, da stranke moledujejo za popust, ki ga je trgovina sama od sebe že prej obljubila. Če šef neke podružnice ni vedel za to, bi se spodobilo, da bi se stranki vsaj prijazno opravičil.

Ni mi za to, da bi se komu smilil... pravtako nisem zato napisal moje izkušnje, niti zato, da bi dobil kakšno opravičilo.... Podal sem samo svojo izkušnjo, sporočil na forum, da mogoče res v MS za ta popust ne vedo. In kot sem že napisal bi bil čisto zadovoljen, če bi mi prodajalec povedal, da se bo pozanimal. Nimam problemov ne s prodajalko, ki je bila tam niti z šefom, čeprav mi je govoril o mojih predstavah glede popusta preko foruma, itd. Ne rabim nobene rdeče preproge.
Mogoče bo pa nekdo na koncu te debate srečen, ko bo prišel v TS2 v MS in dobil TF popust (to je bil tudi moj namen, da se obvesti TS2 v MS.. če že res niso vedeli tam za ta popust....).

To je to.. in če še vedno kdo misli, da sem jaz čuden, ker sem vprašal za TF popust, mu glih ne morem pomagat...

Po mojem ga je g.Igor že obvestil o tem, če je prijavljen kot superga in spremlja ta forum. Moraš pa razumet, da se lahko vsak kdaj zmoti, tudi ti. Če bi obrno situacijo in bi ti bil šef pa tega ne vedel kako bi ti reagiral? Veš z ljudmi pa ni lahko delati. Bistvo je, da si zadovoljen s copati. Lahko pa pozabiš na ta dogodek in, ko boš šel drugič v to trgovino boš dobil popust in to je to.
 spela*
MajkelNajt napisal/-a:

Meni se zdi prav, da si to napisal na forum, in pričakujem, da se bo oglasil kdo iz TS.
Ne vem, zakaj si repliciral meni, ki se strinjam s tabo, le da ne vem, ali bi na tvojem mestu kupila tiste superge.
 MajkelNajt
Repliciral sem tebi, ker se strinjam s tabo! Saj vem, da se malo čudno vidi :D Se opravičujem! :wink:

pikapikica: razumem, da se vsakdo lahko zmoti! Po pravici povedano pa niti približno ne bi tako reagiral (saj sem že napisal kateri odgovori/reakcije bi bili primernejši).
Saj vsi vemo, da je fajn dobiti kakšen popust... se človek boljše počuti :oops: , čeprav prišpara minimalno vsoto :)
Nazadnje spremenil MajkelNajt, dne 15 Okt 2008, 11:43, skupaj popravljeno 1 krat.
 spela*
MajkelNajt napisal/-a:Repliciral sem tebi, ker se strinjam s tabo! Saj vem, da se malo čudno vidi :D Se opravičujem! :wink:

Hehe, tega res nisem vajena. Kakor koli, lepo bi bilo, če najdete elegantno rešitev, da boš tudi ti zadovoljen, in da o tem preberemo tudi na forumu. :wink:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA