- 14 Okt 2008, 10:57
a tebi pa se v službi nikoli ne zgodi kaj takega, da ne bi vedu????? si pa vse ved??? Kje pa si ti zaposlen?
MajkelNajt napisal/-a:Teh 20% popusta je prijetnih a hkrati smešnih! ... Kupim danes tekaške copate v Tomas Sport 2 v Murski Soboti, pred nakupom omenim ta popust za člane TF... prodajalka debelo gleda, kliče šefa. Ta pride, mu razložim tako, da mali otrok razume o čem se gre, ampak on očitno ni in niti ni hotel razumeti... Naklada mi cel kup stvari, od kartice članstva v supergah.si, do kuponov za popust v Poletu... Mu še enkrat razložim, da to ni to kaj ga jaz sprašujem, pa mi odvrne, da on že ve, ker je šef omenjene franšize... Ga napotim na TF stran, se napiči v drugi post v tej temi (kao član superga je napisal 15% popusta za superge.si in nič za TF...) in niti noče do konca pogledat. Se mi ni dalo več razlagat....
Tak da pristojini povejte vaši g. Maji (omenjeni šef mi je povedal, da bi ga ta g. Maja sigurno obvestila o tej akciji, če bi obstajala), da naj dela svoje delo, ker je smešno, da ste vsi tak glasni z tem popustom, ko ga pa hočeš, pa se moraš prepirati z "jakimi" šefi....
Raje plačam polno ceno, kot pa nek šef tam sceno dela (katero bi komot lahko jaz delal!)
a tebi pa se v službi nikoli ne zgodi kaj takega, da ne bi vedu????? si pa vse ved??? Kje pa si ti zaposlen?