področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 Radolca
o metka,
zadnjič si pa pisala, da boš zdej ful hitra.
bo oziroma ali je to res! :shock:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Radolca napisal/-a:o metka,
zadnjič si pa pisala, da boš zdej ful hitra.
bo oziroma ali je to res! :shock:

ja ja, pazite se me :!: sicer pa: tisto povprečje, ki ga vidiš spodaj je zame že kar hitro (če primerjam z mojimi začetki lani). veš kako je: telo samo pove kako in kaj :)
drugače pa: včeraj sem copate preiskusila na Brdu - super! šele sedaj vidim, da sem v starih tekla bolj kot v coklih :rol:
malo so me sicer na petah ožulile :( , ampak to upam, da se po večih kilometrih uredi.
no, tole sem si kupila (ne vem kako bo z linkom):
<http://www.superge.si/html/svn/4091326-AA.shtml>

pa pri vas - kaj novega? si že očka ali tamauček še kar čaka :D
Uporabniški avatar
 Radolca
Metka, pri nas še nič ne joka, kriči ali me v gostilno vabi :D
Dons bom drago u lublano peljal, pa jo bom gotovo kr tam pustil :beer:
jaz pa naprej u gostilno da ga zalijemo, hehe
Uporabniški avatar
 samostojni
malo so me sicer na petah ožulile :( , ampak to upam, da se po večih kilometrih uredi.

zdej ko veš kje te žuljo daj pred tekom na suhe noge flajšter :ignore: čez tiste dele al pa samo prelepi z trakom :ignore: (bolj drži), pol pa še z vazelinom premaž, pa bo preventivno delovalo, ker mam sam tud še zdej na istih koncih z istimi supergami probleme (z drugmi modeli pa ne)

če te na robu na zunaji strani bo bol ...hu :cenz:

al pa nimaš še pravilno zategnjenih pa se ti mal premikajo, poizkusi še različne nogavice različnih proizvajalcev morda ti bo kaj drugače delovalo.

Pa velik uspeha.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
ej, hvala za nasvet. kot prvo jih moram drugače zavezati - sem pustila na vrhu še tisti zadnji dve (dodatni) luknjici, pa vidim, da moram vsaj eno še dodati.
če ne bo bolje, potem pa trak.
Uporabniški avatar
 Jina
Ker bom začela počasi začeti teči po PST-ju i n ker berem, da je pametno imeti prave superge, da kasneje ne obžaluješ bolečin in zgrešenega nakupa se vidimo jutri v TS. Da vidim kako sploh obračam nogo. Aja mislim, da bo treba še kaj drugega od opreme kupiti ne za šminkarijo temveč za užitek pri teku.
Uporabniški avatar
 vasko
Ja, tekaška majčka iz funkcionalnega materiala je skor obvezna; da se ti tista preznojena bombažna ne vleče po hrbtu... :wink:
Uporabniški avatar
 Tajči
vse tole berem kot popolna začetnica. uf, kaj vse je treba vedet pri nakupu copat, na koncu te pa še ožulijo. :evil: . :roll:
 a nje ni
danes sem postala ponosna lastnica NIKE AIR ZOOM ELITE +4 8) kupila sem jih v TS na Čopovi, kjer moram pohvalit prodajalca v spodnjem nadstropju (samo ne vem kako mu je ime :roll: ), naredil mi je test pronacije in potrpežljivo svetoval :) prijetno sem bila presenečena tudi nad popustom ... :TF) ---> :clap: seveda takoj ko sem prišla domov sem jih sprobala na 8km-so neverjetno lahke in zračne! :cast1: se mi pa zdi da so malo trde, ampak upam da jih bom ulafala :juhuhu:
Uporabniški avatar
 ROSI64
A mogoče kdo ve, a je za člane tekaškega foruma v thomas sport na Čopovi še kaj popusta na tekaške copate?

Včasih je bilo 20%.
 ton
Jps, 10 %.
Naj pa se 'ovim putem' zahvalim MiciM: superge so prišle po pošti natanko po napovedi in so absolutlih to, kar sem želel.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA