področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

MajkelNajt
spela* napisal/-a:
MajkelNajt napisal/-a:Repliciral sem tebi, ker se strinjam s tabo! Saj vem, da se malo čudno vidi :D Se opravičujem! :wink:

Hehe, tega res nisem vajena. Kakor koli, lepo bi bilo, če najdete elegantno rešitev, da boš tudi ti zadovoljen, in da o tem preberemo tudi na forumu. :wink:

Hehe... Saj, če so obvestili TS2 v MS glede popusta je problem? rešen... In sem zadovoljen! :D
 MKC
pikapikica napisal/-a:Moraš pa razumet, da se lahko vsak kdaj zmoti, tudi ti.

tukaj (po moje, iz zgoraj prebranega) ni šlo za to, da bi se kdo zmotil, ampak za to da NI vedel.
MajkelNajt-u dam pa čist prav.
Uporabniški avatar
 natasa
MKC napisal/-a:
pikapikica napisal/-a:Moraš pa razumet, da se lahko vsak kdaj zmoti, tudi ti.

tukaj (po moje, iz zgoraj prebranega) ni šlo za to, da bi se kdo zmotil, ampak za to da NI vedel.
MajkelNajt-u dam pa čist prav.

Se strinjam in tudi jaz dam prav MajkelNajtu, da je delil svojo izkušnjo z TF-jem.
:wink:
 fanči
ojla,
tudi jaz se strinjam MajjkNajt in nisi čuden, če si vprašal za popust in tudi, če ne bi bil član TF-ja lahko vprašaš za popust kar tako :wink:

sem pa ravno iz TS Čopova...kupila nove superge, zeloooo prijazni...na blagajni poveš TF in nick pa ti na računu piše :lol: in seveda popust velja :clap:
 superga 06
Sporočilo vsem na to temo;
Trgovina TS-btc je z 1.8.2008 postala franšizna trgovina.
Odprla se je pa tudi nova trgovina TOMAS SPORT 2 v trgovskem centru maximus na večji lokaciji in z večjo,boljšo ponudbo v kateri dobite vsi člani TF 20% popust brez problemov..

ps.majkelnajt ,
Nova poslovalnica TS2 MS se ti opravičuje za nastalo situacijo in v bodoče veš kje nas najdeš in ti bomo z veseljem pomagali in dali popust TF...
 superga
Lep pozdrav,

Ne spremljam ravno vsak dan debate na TF-ju, so me pa danes opozorili na tole temo.
Popusti 20% za člane TF za tekaško obutev in oblačila še vedno velja v vseh TS trgovinah in v večini TS franšiz (ne velja v TS NOVA GORICA).
V Murski soboti smo pred cca. 1 mesecem odprli novo trgovini v centru MAXIMUS kamor se je preselila tudi celotna ekipa iz BTC-ja. V stari trgovini v BTC-ju je ekipa povsem nova in lahko se zgodi, da jim kakšna zadeva še ni povsem jasna. Se pa stinjam, da bi se dalo drugače odreagirati na vaše vprašanje. Seveda se vam opravičujem za težave, ki ste jih imeli pri nakupu v naši trgovini. Upam, da se bomo v prihodnje oddolžili z boljšo postrežbo.
l.p.
superga
p.s. bi pa glede popustov izzval še koga od članov na TF-ju, ki verjetno prav tako lahko za člane TF-ja povpraša po kakšnih ugodnostih v svoji firmi ?? Verjetno se nihče no bo branil kakšnega popusta še kje drugje ?
Uporabniški avatar
 Bor
superga napisal/-a:Lep pozdrav,

Ne spremljam ravno vsak dan debate na TF-ju, so me pa danes opozorili na tole temo.
Popusti 20% za člane TF za tekaško obutev in oblačila še vedno velja v vseh TS trgovinah in v večini TS franšiz (ne velja v TS NOVA GORICA).
V Murski soboti smo pred cca. 1 mesecem odprli novo trgovini v centru MAXIMUS kamor se je preselila tudi celotna ekipa iz BTC-ja. V stari trgovini v BTC-ju je ekipa povsem nova in lahko se zgodi, da jim kakšna zadeva še ni povsem jasna. Se pa stinjam, da bi se dalo drugače odreagirati na vaše vprašanje. Seveda se vam opravičujem za težave, ki ste jih imeli pri nakupu v naši trgovini. Upam, da se bomo v prihodnje oddolžili z boljšo postrežbo.
l.p.
superga
p.s. bi pa glede popustov izzval še koga od članov na TF-ju, ki verjetno prav tako lahko za člane TF-ja povpraša po kakšnih ugodnostih v svoji firmi ?? Verjetno se nihče no bo branil kakšnega popusta še kje drugje ?
:clap:
Uporabniški avatar
 areh
Kako pa dokažem, da sem član TF?
lpA
Uporabniški avatar
 MihaPR
vzameš ven izkaznico na blagajni, čeprav smo ravno danes dobili nove s čipi, tako da se ne morajo več zgodit zlorabe ;)
Uporabniški avatar
 areh
Aha,najbrž mi je kej ušlo :oops: ampak, kako pa dobim izkaznico?
lpA
 MajkelNajt
areh napisal/-a:Aha,najbrž mi je kej ušlo :oops: ampak, kako pa dobim izkaznico?
lpA

To z izkaznicami je bil hec.. :D :D
 Nataša
Nič se ne rabiš identificirat, ti samo strogo glej pa te bodo že na vhodu poskenirali in si "in".
Uporabniški avatar
 Bor
Nataša napisal/-a:Nič se ne rabiš identificirat, ti samo strogo glej pa te bodo že na vhodu poskenirali in si "in".
miha , dons boš pa vidu hudiča....... :lol:
 Nataša
a se lahko nehaš hecat, če hočem pomagat nekomu? :roll:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA