področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Liquid
superga napisal/-a:Lep pozdrav,

Ne spremljam ravno vsak dan debate na TF-ju, so me pa danes opozorili na tole temo.
Popusti 20% za člane TF za tekaško obutev in oblačila še vedno velja v vseh TS trgovinah in v večini TS franšiz (ne velja v TS NOVA GORICA).
V Murski soboti smo pred cca. 1 mesecem odprli novo trgovini v centru MAXIMUS kamor se je preselila tudi celotna ekipa iz BTC-ja. V stari trgovini v BTC-ju je ekipa povsem nova in lahko se zgodi, da jim kakšna zadeva še ni povsem jasna. Se pa stinjam, da bi se dalo drugače odreagirati na vaše vprašanje. Seveda se vam opravičujem za težave, ki ste jih imeli pri nakupu v naši trgovini. Upam, da se bomo v prihodnje oddolžili z boljšo postrežbo.
l.p.
superga
p.s. bi pa glede popustov izzval še koga od članov na TF-ju, ki verjetno prav tako lahko za člane TF-ja povpraša po kakšnih ugodnostih v svoji firmi ?? Verjetno se nihče no bo branil kakšnega popusta še kje drugje ?

Upam, da je med člani TF tudi kakšen lastnik lokala. 20 % popust na pivo se prav dobro sliši. Če strežete češko pivo pa še tolk boljš! :twisted:
Uporabniški avatar
 areh
Ka,a pol kr rečem da sn član Tekašgega foruma in dobim skonto 20% :D ina "lepe oči"?
lpA
Uporabniški avatar
 Loni
areh napisal/-a: ina "lepe oči"? lpA

Pa ne pozabi, da moraš fajn mežikat, ker drugače blagajna ne zagrabi nicka s :TF) in dobiš običajen račun kot vsi ostali smrtniki. :P

Seveda, da deluje samo navedba nicka.
 fanči
areh napisal/-a:na "lepe oči"?
lpA

itak, da samo na "lepe oči"....zato pa jaz vedno dobim popust :wink: in račun z mojim nickom :lol:
Uporabniški avatar
 areh
Mater ste me najdli in si meprivoščili za dobro jutro.. :lol: Ma ne verjamem vam,dokler res ne bom dobil popusta! Pridem pa v TS Celje ali pa v Mb.
lpA
Uporabniški avatar
 Loni
areh napisal/-a:Mater ste me najdli in si meprivoščili za dobro jutro.. :lol: Ma ne verjamem vam,dokler res ne bom dobil popusta! Pridem pa v TS Celje ali pa v Mb.
lpA

Očitno verjameš, ker boš šel probat :wink:
Uporabniški avatar
 areh
Ja, zdaj sem prebral celo temo in sedaj verjamem. Če bo keri kej sračkal pa predlagam da pokliče g.Igorja 8)
lpA
 simci
Lep pozdrav

že kar nekaj časa spremljam temo o kateri piše MAJKELNAJT

MAJKELNAJT v imenu cele ekipe, ki je zaposlena v BTC centru v Murski Soboti se ti opravičujem za vse travme katere si doživel, ker nismo vedeli za popust TF. Vesel sem pa zate, ker si z artiklom, ki si ga kupil zadovoljen in ga rade volje uporabljaš.

p.s. tudi tisti ki niste člani tekaškega foruma dobite pri nas popust
Uporabniški avatar
 natasa
simci napisal/-a:Lep pozdrav

že kar nekaj časa spremljam temo o kateri piše MAJKELNAJT

MAJKELNAJT v imenu cele ekipe, ki je zaposlena v BTC centru v Murski Soboti se ti opravičujem za vse travme katere si doživel, ker nismo vedeli za popust TF. Vesel sem pa zate, ker si z artiklom, ki si ga kupil zadovoljen in ga rade volje uporabljaš.

p.s. tudi tisti ki niste člani tekaškega foruma dobite pri nas popust

:clap:
Uporabniški avatar
 areh
Pozdrav!

Včerajsem v celjskem TS sem gledal in preizkusil ice peakove windstoperje, pa me zanima, če se to šteje pod tekaško opremo in ali se na to tudi dobi popust 20% na članstvo v TF?
lpA
Uporabniški avatar
 Loni
areh napisal/-a:Pozdrav!

Včerajsem v celjskem TS sem gledal in preizkusil ice peakove windstoperje, pa me zanima, če se to šteje pod tekaško opremo in ali se na to tudi dobi popust 20% na članstvo v TF?
lpA

To boš moral pa kar njih v TS vprašat, ma glede na to, da so že itak v akciji..., bi jaz rekla, da ne. Pa enkrat s me na Čopovi podučili, da tekaška oprema je v kleti, dotične windstopperje imajo pa v pritličju. Čeprav... nogavice so tudi v pritličju in so tekaška roba. :lol: Nakladam.
Uporabniški avatar
 areh
Loni napisal/-a:
areh napisal/-a:Pozdrav!

lpA

.... Nakladam.

Vidim, ja :roll: V Celju je vse v istem štuku :lol: pol najbrž velja dodaten 20% popust :lol:
lpA
Uporabniški avatar
 Loni
Sestra ga na dotični windstopper ni dobila, popusta namreč. Ga je kupila v TS v CityParku, kjer je tudi vse v istem štuku :wink:
 luzr
Areh, počakati boš moral na razprodajo, na spletni strani imajo isto ceno.

Loni, ne nakladaš. V Žabji kapitali je vse mogoče...

Tisti vetrovke so pohodniške in zato ni popusta.
Lani po januarskem znižanju sem slučajno odkril enega, k ije še imel staro ceno in sem ga dobil za 47€ namesto za 57€.
Prodajalec je bil rahlo razočaran, a drugače ni šlo...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA