področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

[img=left]http://www.nogavice-cep.si/Slike/skiing.jpg[/img]Spoštovane TFjevke, spoštovani TFjevci.

V sodelovanju z uvoznikom, podjetjem VIK iz Tržiča, vam nudimo 15% popust na nakup kompresijskih nogavic CEP v času do 13. Ljubljanskega maratona.

Vabimo vas, da skočite nanjihovo domačo stran, si ogledate ponudbo in se odločite za nakup. Nogavice so preverjeno kvalitetne, kar lahko potrdijo tudi člani foruma.

Naročanje je možno preko elektronskega naslova vik.trzic@siol.net

Ob naročilu sporočite še svoje uporabniško ime na Tekaškem forumu in elektronski naslov, ki ga uporabljate na TF. Le tako boste upravičeni do 15% popusta.

Akcijski popust velja do 26.10.2008.

Pa srečno na Ljubljanskem maratonu - tudi v nogavicah CEP :)

˙
Uporabniški avatar
 lojzeP
preverjena kvaliteta - tudi za intervalni tek :D
 Krimski
Živjo! Mogoče kdo ve, ali se bodo CEP nogavice prodajale tudi na štantu v soboto 25.10., dan pred maratonom :?:
Uporabniški avatar
 Loni
Ampak tele bele dokolenke, rdeča kiklca in majčka od TF bi bila pa prav fajn uniforma za Ljubljanca. :lol:
 Liquid
A sem edini, ki mu te nogavice delujejo precej smešno. :? Sploh na kratke hlače. Ne rečem pozimi, sam za LM to ni.
Uporabniški avatar
 Loni
Moje pisanje je bilo mišljeno v hecu. Drugače so pa izgledu navkljub zelo funkcionalne. In v primerjavi s tem, da so meni zaradi grožnje krčnih žil priporočali tek z zato narejenimi najlonkami, se bom raje odločila za nakup športne verzije. Do sedaj sem imela ene iz druge roke in so se fajn obnesle.
Nazadnje spremenil Loni, dne 16 Okt 2008, 07:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 marathon95
LoniM napisal/-a:Ampak tele bele dokolenke, rdeča kiklca in majčka od TF bi bila pa prav fajn uniforma za Ljubljanca. :lol:

a kak budu muškići? :?: :wink: :idea:
Uporabniški avatar
 ero
predsodki, predsodki :) ne, hecam se.

moj prvi odziv je bil tudi tak - pa menda ne bom v dokolenkah tekel?

a sem jih poskusil. in so se obnesle! ni ti vroče v njih, dajejo dodaten občutek opore in zaznavanja telesa, v hladnejših in mokrih razmerah te tudi grejejo. če še kompresijski učinek res pomaga, so pa sploh super :)
Uporabniški avatar
 Loni
marathon95 napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Ampak tele bele dokolenke, rdeča kiklca in majčka od TF bi bile pa prav fajn uniforma za Ljubljanca. :lol:

a kak budu muškići? :?: :wink: :idea:

Maraton95, kaj praviš na kiklce v škotskem stilu :lol:
 mojA
Ravno zato so fajn, ker so dokolenke :-) (mal drage se mi zdijo :( ). Kako pa je s kiklcam - sem kaj spregledala, nič ne najdem
Uporabniški avatar
 Loni
Kiklce omenjene kar tako, nihče ne zbira nobenega naročila.
Uporabniški avatar
 zlopi
ero napisal/-a:tekaške nogavice so pa bele ali črne - stvar okusa :)

... takole Slika pa tudi lahko izgledajo obute :wink:

Lp, zlopi
Nazadnje spremenil zlopi, dne 16 Okt 2008, 10:25, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA