področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

:lol: Odločili smo se, da bomo z veseljem in nasmehom na ustih poskrbeli za vse, ki se bodo ta vikend udeležili Ljubljanskega maratona, obenem pa obiskali tudi našo poslovalnico. Zato bomo odprti malo dalj časa :

SOBOTA: 8.00 - 18.00
NEDELJA: 10.00 - 16.00

Za vse, ki nas boste obiskali v soboto po 13i uri in v nedeljo, pa imamo pripravljeno VELIKO PRESENEČENJE :) KAKŠNO? OBIŠČITE NAS IN VIDELI BOSTE :) IZPLAČALO SE VAM DO..DEFINITIVNO :) :wink:

LP TS ČOPOVA 14
Uporabniški avatar
 RoKo
Mi ni uspelo priti do tja, me pa vseeno zamima, kja se je dogajalo.
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Dejte povedat, da vidmo kaj smo zamudil?
Sej ne, da bi bli firbčni, sam tko. :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Hojla ...

Ni lih čist taprava tema, ampak nisem hotla odpirat nove za eno vprašanje :wink:

Glede na vsakodnevna znižanja me zanima, če se v TS na Čopovi tudi dogajajo kakšna znižanja in popusti?

Mam namen jutri pridet do vas sprobat enih par stvari ...

Zanimajo me predvsem superge, bi jih najraje kupila pri vas, ko vas že tolko hvalijo ... sam kot gledam so na superge.si zlo lepe cene ratale ... zato zanimanje o vaših cenah :wink:

Hvala in lp
 superga
Po enakih cenah kot na superge.si se da kupovati tudi v trgovini na Čopovi. Vćlanite se v klub www.superge.si (lahko tudi v sami trgovini, če še niste) in takoj lahko kupujete po enakih cenah !!
Vabljeni;

l.p.
Superga
Uporabniški avatar
 IRA
Najlepša hvala ...

Še eno vprašanje ...
Pred par leti sem bila že včlanjena v klub superga pa ne vem, če to še velja ali ne ...

Bi se včlanila še enkrat ... pa me zanima kako je s kartico. Če se danse včlanim je jutri še prav gotovo ne bom imela ... se da tudi brez kartice prit do nižjih cen ali je bolje, da se včlanim kar jutri tam na Čopovi?

Hvala in lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA