področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 bobr
Tudi vam.
Jaz sem čisto miren in grem danes raje na fitnes kot tečt :lol:
Uporabniški avatar
 ZHAK
bobr napisal/-a:Res smo veseli vašega darila :evil:

Za Evropske države imate še vedno nižje cene v primerjavi z vašimi forami z akcijo za Slovensko ljudstvo. Sramota.

En primer:
Ponudba za tujino
http://w2.hidemyass.com/index.php?q=aHR ... jE%3D&hl=0
Ponudba za nas
http://www.prosport.net/katalog/product ... 1090016421

In to celo leto.
Mogoče se je Čeplakova zato preselila v tujino? :lol:
 PROSPORT
Večji trg, večja prodaja, nižji stroški na enoto, nižje cene.
Pa saj to smo že obdelali, če te boli, kupi kje kjer imajo ugodneje.
 jana v
PROSPORT napisal/-a:Večji trg, večja prodaja, nižji stroški na enoto, nižje cene.

Večji trg, večjaprodaja? Ciper, Malta, Luksemburg, Liechenstein imajo vsi manj kot 500.000 prebivalcev, pa lahko njihovi prebivalci kupujejo ceneje kot mi. Če pa gledamo z vidika EU, je pa tudi Slovenija del tega prostora (ne vem, če to ve Prosport).
Nižji stroški na enoto, nižje cene? To velja pri nakupu večjih količin. Če Nemec, Avstrijec, Maltežan, ... kupi npr. 1 izdelek ima nižjo ceno kot Slovenec. Kje so tu nižji stroški.
Z možem sva solastnika podjetja, ki se med drugim ukvarja tudi z internetno prodajo (tudi v tujino), pa je tole izgovarjanje Roka iz Prosporta navaden larifari. Razumem, da se ločijo veliki in mali kupci, ne pa Slovenci in ostali.

Končna odločitev je pa vsekakor stvar vsakega posameznika.
PROSPORT napisal/-a:Večji trg, večja prodaja, nižji stroški na enoto, nižje cene.

Tipičen odgovor trgovca, ki mu gre predobro. Če je tujina toliko večji trg, potem bi lahko cene za nas izenačili c cenami za tujino že samo zaradi tega, ker smo očitno zanermaljiv trg in s prodajo v Sloveniji zanemarljivo malo zaslužite.
 PROSPORT
Hvala za vaše mnenje. Komur gre predobro, mu ni treba dajati popustov. Koliko ga dobite pri Petrolu kadar natočite gorivo? Koliko pri nakupu zdravil v lekarni?
Uporabniški avatar
 pajo
Rad bi pas za štartne številke če lahko 2.
 PROSPORT
Saj sem ti poslal mail, da so v BTCju. (Upam, da sva midva komunicirala)
Če ne velja isto, mislim, da jih imamo okoli 5.
 marko-laik
PROSPORT napisal/-a:Hvala za vaše mnenje. Komur gre predobro, mu ni treba dajati popustov. Koliko ga dobite pri Petrolu kadar natočite gorivo? Koliko pri nakupu zdravil v lekarni?

Niti se nisem imel namena spuščati v to debato a me je najprej zbodel vaš neotesan odgovor bobru in potem še floskula :"Večji trg, večja prodaja, nižji stroški na enoto, nižje cene."
Pri Petrolu kupujem gorivo po isti ceni kot tujci. Pri vas pa očitno tujci kupujejo ceneje kot Slovenci. To je srž problema.
 PROSPORT
marko-laik napisal/-a:
PROSPORT napisal/-a:Hvala za vaše mnenje. Komur gre predobro, mu ni treba dajati popustov. Koliko ga dobite pri Petrolu kadar natočite gorivo? Koliko pri nakupu zdravil v lekarni?

Niti se nisem imel namena spuščati v to debato a me je najprej zbodel vaš neotesan odgovor bobru in potem še floskula :"Večji trg, večja prodaja, nižji stroški na enoto, nižje cene."
Pri Petrolu kupujem gorivo po isti ceni kot tujci. Pri vas pa očitno tujci kupujejo ceneje kot Slovenci. To je srž problema.

Srž problema je samo slovensko nezadovoljstvo z vsem. "Bog ne daj, da ima sosed kaj več" je pa nasploh naša stara neozdravljiva bolezen-beri fovšija.
Sicer pa, kot so je Anže07 napisal, poglejte si ponudbo tudi ostalih in kupujte tam, kjer je ponudba boljša in ugodnejša. V tem je bistvo kapitalizma.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA