področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Ja leto je okoli zato vabljeni vsi tekači in tekačice, njihovi somišljeniki da si pobliže ogledate v naših prostorih na sedežu podjetja vrhunski copati ki so tokrat za kar 40% cenejši.
Saj v novo leto krenemo z novo kolekcijo natančneje spomladi in do tedaj se vam ponuja izredna priložnost za zapopolnitev vaše garderobe s športno opremo s športnimi copatami.
Lahko si ogledate našo spletno stran:

www.brooksrunning.si

in si pobliže ogledate kaj se trenutno ponuja Vam tekačem in tekačica, njihovim somišljenikom.In vsem ki uživajo v gibanju!
Lep pozdrav!

www.brooksrunning.si
www.adolimpik.eu
Nazadnje spremenil tomaz.zupancic, dne 18 Dec 2008, 15:17, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Loni
Preden odrinem v vaše konce, ali je Brooks Glycerin 6B W 24,5 cm oziroma 38,5 na zalogi??? Da ne bi hodila brez zveze.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Mene konkretno zanima model RACER ST 3 samo ga spet nikjer ni :lol: a je mogoče ga naročit oziroma kakšne so kaj cene? hvala in lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Loni napisal/-a:Preden odrinem v vaše konce, ali je Brooks Glycerin 6B W 24,5 cm oziroma 38,5 na zalogi??? Da ne bi hodila brez zveze.

Bom seveda pogledal za vaše tekaške nogce :lol: da boste lahkotno tekcali!
No skratka lahko mi pošljete tudi na ZS kakšno sporočilo ali pa mi pišete na e-mail pa se detejlno domenimo.
Za tvojo št. noge pa ti bom lahko povedal najkasneje v sredo če ti ustreza.
Vsem ostalim pa na znanje da se lahko domenimo tudi za kakšen specialen način dostave, vse je stvar dogovora in želje.
Lep pozdrav!
www.brooksrunning.si
www.adolimpik.eu
Uporabniški avatar
 tae
Tudi mene mika RACER ST 3, vendar mi je tista zelena barva spodaj na "podplatu" prav grda. Tomaž, glede na to, da se približuje leto 2009, me zanima, če morda veš, če bodo dali drugo leto ven enak model z drugimi barvnimi kombinacijami.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja za naslednje leto so že pripravljene RACER ST 4 ki so pa malce drugačne po videzu, ampak po odzivnosti gotovo ne v pozitivnem smislu.Seveda so copati nadgrajeni v vseh ozirih.
Tudi letošnji niso od muh.
Enak model v drugačni barvi!
Lep in prijazen tek Vam želim!
www.adolimpik.eu
www.brooksrunning.si
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No tukaj so popravki cen sedaj se je popust spustil na 40% to pa je končna meja!
Za vse ostale informacije me kontaktirajte na ZS pa se bomo lahko dobili na Novoletnem teku v Dolskem ali pa 27 decembra ko bo tek v Zagrebu!

Lep dan še naprej!
Uporabniški avatar
 lenči
Sedaj pa čakam na pošiljko :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Pravkar sem si v Maselovem Outletu v Savljah kupil Racer III in Glycerin 6 modela. Res primerna cena.

Vam edino predlagam, da vzamete gotovino s seboj - ker če je nimate malo dlje traja in si med tem naberete še par stvari v trgovini..

Zdajle pa kuj sprobat, da bodo v Istri že utečeni.
Uporabniški avatar
 lenči
infinity so že varno spravljene doma :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ekola tekači in tekačice pa boste prišli do svojih tako zaželenih dobrih športnih copat!
Uživajte v teku!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MajkelNajt napisal/-a:Imate RACER ST 3 št. 9.5 na zalogi?

RACER ST3 so na zalogi samo še od 37 - 39 št.
So pa nove RACER ST4 na zalogi :lol: :wink: !
Na malem kraškem maratonu jih bom imel predvidoma nekaj s seboj.To bivšo zalogo in pa nekaj za pokušino novega! :wink:
Bolj točno pa sporočim v dveh - do treh dneh, tukajle!
Lahko pa me kontaktiraš na ZS ali e-mail!
Lahkoten korak vam želi ekipa BROOKS-a!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA