področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 lenči
Sem tudi jaz naročila še asics :lol:
 love to run
Super copati.. ah, če bi le imeli mojo cifro...:(
Boste nove številke še dobili? Konkretno 0109 GT 2130 W (št.40) ?
 superga
Žal velikosti 40 v ženski izvedbi ni več na zalogi. Pričakujemo nov model 2140, ki naj bi prišel do konca meseca.
l.p.
Superga
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
super!

se ravno odločam, da si za nagrado za mojo prvo 21-ko kupim nove :D :wink:

..... :oops: samo še preteči moram teh 21 :wink:

ne, ne - si jih bom kar v naprej kupila, tako za vzpodbudo. še številko preverim, potem pa....
 love to run
Hvala za pomoč superga, vendar potrebujem vsaj 2130 model, če ne kar 2140. Tako, da bom počakala na prihod novega modela in takrat nabavila!
Hvala vseeno!
:)
LP
Uporabniški avatar
 javor-18
Imam vprašanje glede velikosti copata in sicer, imam Asics velikost "euro št." 41.5, katera Mizuno številka je potem identična tej številki? :?: Tnx
 superga
Glede na to, da je Mizuno lansko leto zamenjal velikosti in spremenil notranjost modelov bo najverjetneje odgovarjala velikost 41.
Asics velikosti so : EUR 41,5 - USA 8, 26 CM
Mizuno pa: EUR 41 - USA 8,5 , 26,5 CM
Glede na razliko v obliki notranjega dela obutve mislim, da večje številke od 41 pri Mizuno ne bo potrebno.
L.P.
Superga
Uporabniški avatar
 jole
INOT napisal/-a:Mizuno Wave Rider 11 se da iz Anglije s poštnino vred dobiti za dobrih 65 evrov!

http://www.startfitness.co.uk/acatalog/ ... utral.html

Tole pa zgleda zanimivo, tudi ostale znamke so poceni, ni sicer ne vem koliko modelov, najvažnejši pa so...za tiste, ki imamo bolj čudne številke in se pri nas ne da vedno dobiti tisti model, ki bi ga hotel, je to lahko zelo zanimiva varianta....si mogoče že kupoval pri njih? Mogoče veš koliko je poštnina (pod Terms and Conditions ne piše nič določenega, se določi ob odpošiljanju)? Majo še kakšne druge načine plačila ali samo kreditne kartice (poleg znakov za kreditne kartice je sicer videti tudi znak za Maestro kartico, če je to mišljena klasična bančna kartica od osebnega računa, pol bi šlo)?
Uporabniški avatar
 INOT
Že večkrat naročeval pri njih, do sedaj brez problemov. Za copate je poštnina 8,69 funta. Sam sem vedno plačeval z Viso, mislim pa da tudi opcija z Maestrom deluje.
 julijana
nimajo pa številke 6,5 UK za wave rider 12 ??
Uporabniški avatar
 Radolca
jaz sem šel danes v Ljubljano in kupil Wavw rider 11 za 77eurov. na gorenjskem pač niso imeli številke

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA