področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

prodajajo se NOVE tekaške copate Mizuno ženski model Wave Elixir 3, številka 38 EU
cena 70€, prodajajo se ker so premala številka :wink:
info na ZS ali tel. 041 955 315

še slika copat
Slika
Nazadnje spremenil jonas, dne 21 Mar 2009, 09:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Loni
Za to številko noge so pa malo premajhni, sama imam 37,5, pa imam mizunke 38,5, naslednje, če bodo kdaj padle, bodo pa še za polovičko večje.
Uporabniški avatar
 ona1
Kaj je mogoče da bi bila velikost odvisna od modela. Sama imam namreč nogo št. 38 in sem poizkusila v trgovini drug model,
ki mi je ustrezal št. 38. Zato sem te naročila v tej velikosti. Upam da mi bojo naslednje prav. :roll:
Uporabniški avatar
 Loni
ona1 napisal/-a:Kaj je mogoče da bi bila velikost odvisna od modela. Sama imam namreč nogo št. 38 in sem poizkusila v trgovini drug model,
ki mi je ustrezal št. 38. Zato sem te naročila v tej velikosti. Upam da mi bojo naslednje prav. :roll:

Različne zanmke imajo različne številke, med modeli istega proizvajalca kakih konkretnih odstopanj verjetno ni. Troje različne mizunke sem imela, vse isto cifro, no, dva para imam še zdaj.

Saj meni tudi 38 ni premajhna, ampak na teku se ne obnese, trpijo prsti, nohti in podplati. Za sprehajanje imam superge št. 38, za sam tek pa ne.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA