področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

đordano
lp

zanima me kako je glede popusta za člane TF v trgovinah tomas sport oz. kako pridet do njega?

pred dnevi sem bil v tomas sportu v BTCju in uprašal glede popusta in je prodajalka rekla da ni problema mi lahko nardi kartico, ker se mi je mudilo nisem naredil pol nič... no naslednji dan v tomas sportu na čopovi sem hotel kupit Nike zoom elite superge in ponovno uprašam za popust a mi prodajalec odgovori da moram izpolnit nek obrazec ki ga dobim na TFju in pridet pol z njim nazaj, celo se mi je nasmehnil da češ če pa tega ne vem sem pa res malo na forumu...

no pred tem sem prebral neki debat na to temo in uglavem večina je naredila ta popust brez nobenega izpovnjevanja formularjev ampak takoj v trgovini!
če ve kdo kaj več glede tega popusta? me zanima.... pa kje je ta obrazec

:?:
 MKC
jaz sem nazadnje dobil samo z uporabniškim imenom(po novem naj bi bilo popusta -10%)
 đordano
aha, zanimivo

najboljše da grem še enkrat do BTCja pa bom tam rešu brez komplikacij...
Uporabniški avatar
 pajo
đordano napisal/-a:aha, zanimivo

najboljše da grem še enkrat do BTCja pa bom tam rešu brez komplikacij...

Ravno tam so se do mene vedli precej oholo tako, da me res lep čas ne bo na spregled. Ne vem kdo je glavni pri vsej zadevi - kupec, ki kupuje ali prodajalec? Naj to malo prevetrijo po svojih glavah. Bo od koristi. In naj se temu primerno obnašajo.
 đordano
hvala za odgovore :)

ja mene je tudi presenetu odnos prodajalca, kot bi mu bilo odveč da sem uprašal za popust in se njemu s tem ne da mešat.... čudno?
 Metka 2
Jaz sem ga zadnjič dobila s kuponom iz Poleta - 20%. Se kar pozna!
 skorc
Za primerajvo:

Cene za asics Kayano 15

Slovenija (TS): 164,99€
Nemčija: 119,99€
ZDA: 119,99$

Asics Evolution 4 sem si uvozil iz ZDA za 98,00€ (skupaj z davkom, carino in poštnino). Pri nas je bila cena za tri pare enakih 150,00€/par.

Glede na to, da v TS-u tako ali tako nimajo modelov in številk, ki bi jih sam želel in ti jih zgolj lahko na "blef" naročijo (ne moreš probat), res več nima smisla hodit tam. Na "blef" si lahko tudi sam naročim od kje drugje in to brez provizije. 8)
Uporabniški avatar
 Loni
skorc napisal/-a:Glede na to, da v TS-u tako ali tako nimajo modelov in številk, ki bi jih sam želel in ti jih zgolj lahko na "blef" naročijo (ne moreš probat), res več nima smisla hodit tam. Na "blef" si lahko tudi sam naročim od kje drugje in to brez provizije. 8)

Tole moje na blef naročanje v TS ni bilo prav čisto nič na blef, zrihtali so mi superge v zame vsaj predvideni velikosti, model naj bi mi tudi ustrezal, nihče ni pričakoval, da jih bom na koncu tudi vzela, če ne bi ustrezale. So mi to dali takoj vedeti. Pa so.
Jaz negativnih izkušenj v TS nimam, v nobenem, kvečjemu pozitivne.
Mislim, da je bilo že večkrat napisano, da je popust v TS odvisen od njihove dobre volje, saj ni nikjer uradno navedeno, da bi moral biti za člane TF tak in tak. Pa še nekaj, konec koncev smo vsi samo ljudje in če te nekdo malo grdo pogleda, to še ne pomeni, da je konec sveta.

In kritizirati je precej lažje kot pohvaliti, a ne?
Uporabniški avatar
 garni
Tudi jaz imam dobre in slabe izkušnje s prodajalci v TS. Slabe predvsem v City parku, dobre pa na Čopovi.

Nihče pa nas ne sili, da kupujemo pri njih. Imamo veliko izbiro tudi drugje tudi pod ugodnimi pogoji.... :idea:
 skorc
Loni napisal/-a:Tole moje na blef naročanje v TS ni bilo prav čisto nič na blef, zrihtali so mi superge v zame vsaj predvideni velikosti, model naj bi mi tudi ustrezal, nihče ni pričakoval, da jih bom na koncu tudi vzela, če ne bi ustrezale. So mi to dali takoj vedeti. Pa so.
Jaz negativnih izkušenj v TS nimam, v nobenem, kvečjemu pozitivne.
Mislim, da je bilo že večkrat napisano, da je popust v TS odvisen od njihove dobre volje, saj ni nikjer uradno navedeno, da bi moral biti za člane TF tak in tak. Pa še nekaj, konec koncev smo vsi samo ljudje in če te nekdo malo grdo pogleda, to še ne pomeni, da je konec sveta.
In kritizirati je precej lažje kot pohvaliti, a ne?

Loni,

Ne verjamem, da sem kjer koli v mojem pisanju omenjal tvoje naročanje! Gre za mojo osebno izkušnjo. Kaj konkretno bi ti svetovala človeku, ki ima čevlje za snowboard številko 49, čevlje za smuči številko 48, plavuti za potapljat št. 44, povprečen čevelj 46 in si želi Asics Kayano 15? Kar koli rečeš, rečeš na "blef". In kako mu boš ustregla? Naročila vse številke med 44 in 49? Ni ravno realno ne?

Ne verjamem, da sem kjer koli v mojem pisanju napisal, da imam negativne izkušnje s TS-om! Kako konkretno sem jaz kupil v TS-u? Vzel sem tri pare starih copat, primerjal občutja med posameznimi, presedel 5 ur na internetu, da sem pregledal komentarje o novem modelu, izmeril nogo in s svojo številko šel v TS. Ker modela ni bilo na zalogi je "stric prodajalec" naročil in v treh dneh so bili v TS-u. Pristajali so! Popust sem tudi dobil! Skratka korektno izpeljano.

Ne verjamem, da sem kjer koli v mojem pisanju, da me je kdo grdo gledal! Konec, koncev smo res vsi samo ljudje! Posel je posel in v poslu ni protora za čustva. Kljub temu so ti v TS-u, ki so obravnavali mene, bili skrajno prijazni. To sem v eni drugi temi tudi povedal.

Ne verjamem, da sem kjer koli v mojem pisanju kritiziral! Za občutek sem navedel cene še kje drugje kot samo pri nas. A je to kritika?

Od mojega doma je do najbližjega TS-a 100 kilometrov. A se ti zdi razumno, da si doma določim številko, se peljem 100 kilometov daleč vprašat če imajo, če ne pa naročijo. Pa se potem zopet peljem čez tri dni nazaj, da jih prevzamem. A ni bolj razumno naročiti doma iz naslonjača in prihraniti 50,00€ pri ceni in 30€ pri gorivu? Še enkrat posel je posel, v njem ni prostora za čustva, jaz osebno bom šel tja, kjer bo ceneje.

Brati smo se nekateri učili v prvem raredu. Očitno bodo morali nekateri malo ponoviti! ;)
Uporabniški avatar
 Loni
Saj nisem tega rekla, govorila sem o SVOJEM kvazi na blef naročanju. Zato je pač navedba dela tvojega prispevka o blef naročanju.

Vse ostalo je letelo na kupovanje v TS na splošno in ne na dotično tvoje, saj te nisem nikjer omenila. Torej ni treba zdaj v luft skakati zaradi tega. Napisala sem svoje izkušnje in svoje mnenje. Ker tisti te v zvezi z grdim gledanjem ni letel nate, no, lahko bi, tako kot bi lahko bil tudi v povezavi z mano in še marsikom, kot tudi ni letel direktno na zaposlene v TS.

Kdo torej ne zna brati?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA