področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 IRA
Hojla ...

Iščem camelbak, če ga kdo prodaja ali opazi kakšno ugodno varianto se zelo, zelo priporočam!

Če bo kdo naročal iz tujine, let me know :!:

Lp
IRA
Uporabniški avatar
 IRA
MihaPR napisal/-a:Ugodne imaš v Intersportu, kar nekaj izbire.

lp,Miha

Jest bi mela nahrbtnik, v Intersportu so mi ponudli samo tiste torbice za okoli pasu?
Mam pa že tako z bidoni od Nathana (isto kot ti) pa mi preveč skače, sploh jo ne morem nikakor fiksirat.

Hvala, bom še pogledala, če so mogoče kaj na novo dobili.
Lp
Uporabniški avatar
 Sebi
NathanSport ima čudovite camelbage. Jaz sem ponosna lastnica enega izmed njih. Nič ne skače, nič ne žuli. Zelo dobro je ocenjen med trail tekači v tujini.
Zastopnika imaš tudi v Sloveniji (lansko leto je imel štant tudi v Radencih - podjetje Contal; g. Dušan).
 Tanjusha
Ira, v Intersportu bi to morali imeti - sem sama prejsnji teden kupila tisto vrecko za v ruzak (2 L pride okoli 20 eur ce se ne motim), potem imajo pa tudi tiste mickene ruzacke za tek/kolo (cene se pa ne spomnim).
Uporabniški avatar
 IRA
Tanjusha napisal/-a:Ira, v Intersportu bi to morali imeti - sem sama prejsnji teden kupila tisto vrecko za v ruzak (2 L pride okoli 20 eur ce se ne motim), potem imajo pa tudi tiste mickene ruzacke za tek/kolo (cene se pa ne spomnim).

Bom šla še enkrat pogledat, hvala :wink:
Sebi, verjamem da ma NathanSport super opremo ... ampak 60€ mi je pa čist preveč :roll:
Uporabniški avatar
 Loni
Medve z maco sva si v Italiji (Decathlon)omislili takega, cena 15 evrov, zadeva že preverjena, se obnese, drži 1 liter.
Slika

Sicer že resno razmišljava, da bo treba tisto oranžno zamaskirat, ker ne paše zraven rdeče belih kombinacij :(
 zappa
Jaz imam od predlani model FlashFlo (na strani http://www.veb-company.si/nahrbtniki_camelbak.php bolj proti koncu). Se dobro obnese. Notri gre več kot liter vode. Med tekom sproti zateguješ, ko prazniš meh, in potem nič ne skače in ne klokota, samo zrak moraš na začetku spraviti ven, če meh ne napolniš do vrha z vodo. Zame je neprimerno manj moteč kot pas z bidonom.
 MKC
Razprodaje so...

Kdo ve ali imajo v intersportu,hervisu,TS2 ipd. kakšne tekaške camelbak-e znižane?

Hvala in lp.
 MKC
Hvala :)

Samo še probat bi ga bilo fajn. Katerega imaš, si probal, je ok,...?

P.S.: ne vem koliko lahko potem še preplačam z morebitnim DDV in carinjenjem (ali kaj od tega že odpade znotraj EU).
Uporabniški avatar
 MihaPR
Znotraj EU nimaš nič. Cena na wigglu je cena, ki jo plačaš + poštnina, razen če nabereš dovolj, da je brezplačno pošiljanje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA