področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

plesko24
NOVO PRI NAS !!!
IZPOSOJA ELEKTRO MIŠIČNIH STIMULATORJEV

Mišični elektrostimulator vrhunske kakovosti je namenjen športnikom, fizioterapevtom, rekreativcem, posameznikom, ki želijo sanirati različne poškodbe vezi in mišic in vsem ostalim, ki cenijo zdrav videz in dobro počutje. Prepričala vas bo učinkovitost in enostavnost uporabe.

Več na http://www.matt-sport.si ali na 030 367 591 (simobil)
Nazadnje spremenil plesko24, dne 18 Jan 2011, 23:31, skupaj popravljeno 3 krat.
TatoSlo napisal/-a:ne me hecat, da si dejansko kdo SPOSOJA mašino za 55 eur na mesec, nova se pa da dobit za 180 (vsaj tulk sem jst dal decebra). Drugač pa huda mašina...

Lep pozdrav, verjetno si kupil dvokanalni aparat, smiselno je aparat kupiti če ga imaš namen uporabljati dlje časa, nekateri pa ga potrebujejo kratek čas po rehabilitaciji raznovrstnih poškodb, njim je izposoja tudi namenjena.

Za ostale informacije pa na http://www.matt-sport.si
Nazadnje spremenil plesko24, dne 16 Avg 2010, 01:09, skupaj popravljeno 1 krat.
nop, lepo 4 kanalni (čeprav še nikol nisem mel 8 elektrod gor ker ti že 4 lepo pokrijejo), se pač splača počakat da pade kakšna akcija. Zele pride 240 eur. Moje osebno mnenje ja pa da je sposoja takšnih mašin mim. Elektrode mirno zdržijo 3 mesece (če so hranjene v hladilniku in mal paziš na njih) poleg tega se človk navadi po treningih dat zadevo na sebe. Da ne govorim o tem, da ma mašina 14 programov in preden spoznaš vse mine pol leta. Za rehabilitacije po poškodbi bi pa jst raje zavil k kakšnemu fizioterapevtu... poleg tega pa traja kak mesec da se naučiš in zverziraš tole uporabljat. Da ne govorim kulk boli če se ti slučajen elektroda odlepi...
a kr 12 elektrod?!? glede na to da jih lahko uporabljaš 8... čak mal... a to une okrogle? no tist je pa glupo. če že pol dajte normalne pravokotne devet centimeterske elektrode + pas + gel... No, glede na "če je ponudba je tudi povpraševanje" pol si pa naj folk sposoja... čudaki :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA