področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uf, se opravičujem - to sem pa pozabila napisati! Moji copati (zadnji par in upam, da so še;) so 70 evrov, če Kratos naroči nekaj za 10, bi bilo fajn, če bi še kdo potreboval kaj za 20-30. Nad 100 funtov je namreč poštnina zastonj, sicer pa bi poštnina znašala 18 evrov (kar se glede na to, kako ugodne cene so, sicer še vedno splača).
cvalenti napisal/-a:Mene bi zaenkrat prišlo 20f, kdaj bi bi to naročili?

20 funtov, torej? Super! Jaz bi najraje že kar jutri oziroma čimprej; še posebej, če se nama pridruži še Kratos.
Sama bi se sicer zagrebla še za majice HH, ampak so razprodane , cena je točno taa kot na razprodajah pri nas, novo pošiljko dobijo šele v začetku marca. ;(

Nimam pa ideje, kako naj zadevo praktično izvedemo? Mogoče je še najboljše, da mi pošlješ/ta/te na zs, kaj točno naj naročim, in telefon oz. svoje kontaktne podatke ...
Hvala.

tomi_ napisal/-a:Včeraj sem naročil nove Salomon SC2 , stare bodo počasi odslužile, pa še nekaj malenkosti, da ni poštnine. Se mi zdijo stvari precej cenejše kot pri nas, tako da se itak splača

Zelo se strinjam! :D
cvalenti napisal/-a:Poslal ZS !! :wink:

Urejeno - nakup (z zamenjavo želenih dodatnih salomonk XA Pro 3D, ki so zame žal pretrde in se bodo v izvedbi gtx kmalu prodajale, za wings 2) je zaključen!

Hvala vsem, ki ste priskočili z naročilom!
:laola
MajkelNajt napisal/-a:Bom nadaljeval kar tule.... Imam namen vzet ene copate za 67 funtov..... Kdo priskoči?

jaz mislim v kratkem opravit nakup v vrednosti nekje okrog 120funtov, tak da lahko dodam še tvoje zraven...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA