področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

fantom
A je kaksna moznost, da se tudi brez stevilke dobi kej popusta? Eni smo namrec malo poskodovani, pa bo maraton moral pocakt na naslednje leto :cry:

f.
 superga
Seveda; člani TF imate v NIKE SHOP-u 15% na obutev in 30% na tekaški tekstil.
 superga
editor;
Z ŠTEVILKO LJUBLJANSKEGA MARATONA (katerekoli razdalje) LAHKO V TRGOVINAH TOMAS SPORT 2 DOBITE 30% POPUSTA NA VSO TEKAŠKO OPREMO (COPATI, TEKSTIL, DODATKI,....).

Popust velja povsod!?; samo urnik v centru Ljubljane smo malo podaljšali. V Celju je TOMAS SPORT v centru INTRSPAR odprt v soboto do 21h !?
superga
[/quote]
Uporabniški avatar
 Matevz
NIKOLI ne kupuj ničesar kar ni v akciji. Ker slej ko prej bo v akciji, ali pa tistega itak ne boš rabil več :)
 superga
Žal; pri polarju si kaj takšnega ne moremo privoščiti.
Imamo jih nekaj v naši trgovini (TOMAS SPORT) v Cityparku, kje lahko člani TF dobite 15% popust tudi za Polarje.
Žal trenutno ne poznam kateri modeli so na zalogi; tule je tel. in lahko preverite , če imamo kar vas zanima (625 ga trenutno nimamo): 01 52 33 498.
L.P.
superga
Uporabniški avatar
 kustus
:oops: lp :oops:

Zanima me za tekaške majice ampak pozor :!: :!: XXXL :!: :!: veličina ali 58 :idea: . :?: Ali :?: jih imate in cca koliko stanejo.
 tekac20
superga napisal/-a:Žal; pri polarju si kaj takšnega ne moremo privoščiti.
Imamo jih nekaj v naši trgovini (TOMAS SPORT) v Cityparku, kje lahko člani TF dobite 15% popust tudi za Polarje.
Žal trenutno ne poznam kateri modeli so na zalogi; tule je tel. in lahko preverite , če imamo kar vas zanima (625 ga trenutno nimamo): 01 52 33 498.
L.P.
superga

kaj pa v mariboru tudi velja ta popust za polarje?
Uporabniški avatar
 Vlajko
tekac20 napisal/-a:...kaj pa v mariboru tudi velja ta popust za polarje?...

20% popust na vso tekaško opremo, razen tiste, katere cena je že itak znižana v razprodaji, pripada članom Tekaškega foruma v vseh trgovinah TOMAS SPORT v Sloveniji. :D

PS: Superga, saj imam prav, kajne? :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 Alessandro
... iz česar sledi, da tud za Polarja, če prav razumem.

Zanima pa me a sam na keš al tud če si član pa kupuješ na obroke?
S625X namreč ni tko pocen, pa še cenzor hitrosti za bajk = 100k SIT :!:
Uporabniški avatar
 Pepino
mene pa zanima kako postanes clan TF?
Uporabniški avatar
 Tatjana
Pepino saj si že član ;)
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Še vedno nič o moji majici :oops: :oops: XXXL :oops: :oops: ali konfekcijska :oops: 58 :oops: .
Uporabniški avatar
 OBELIKS
Hm, in kako jim dokažem, da sem član TF? Sprintam profil?
Uporabniški avatar
 kustus
LP
Bravo OBELIKS na koncu koncev to je dobro vprašanje. Upajmo da dobimo odgovor od nekoga ki jeodgovoren za to.

:lol: :o :shock: :evil: :twisted: :idea: :?: :!: :arrow:
Uporabniški avatar
 Manika
Pri meni je bilo dovolj, da sem povedala svoj nickname. Čisto preprosto :) .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA