področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

real_ist
mene pa zanima ce je se kdo interesent, da se v akciji hervisa 1.12.2011 do 5.12.2011 kupijo 3 ure garmin 405. cena je mislim da 200e komad, ce se vzamejo 3.

lp

grega
 sitrader
Misliš da jih bodo imeli?

Ob takšnih ali podobnih akcijah oz. prostih popustih se praviloma zgodi da izdelka "trenutno" ni, pride naslednji teden ipd...
 real_ist
2 sma ze. eden iz ptuja in jaz iz lenarta. se kdo iz stajerskega konca? redna cena ure je 250e, kar znese pol 167e za komad. mislim da ceneje ni in ne bo nikjer. taka ure za tak dnar.
Uporabniški avatar
 Vreme
real_ist napisal/-a:drugače pa irena ti predlagam da das tistih par evrov zraven in si kupis top tekasko uro...ker razlika v ceni je minimalna, v kvaliteti pa ogromna.

Jaz ravno nisem prepričan, da drži to kar praviš KLIK :wink:
 *Irena*
real_ist napisal/-a:drugače pa irena ti predlagam da das tistih par evrov zraven in si kupis top tekasko uro...ker razlika v ceni je minimalna, v kvaliteti pa ogromna.

Sama imam garmina 210 HR, kar za moje potrebe čisto ustreza. Ker pa si hčerka vedno mojega sposoja, ji nameravam kupiti 110 HR za roj.dan. Njej pa je pomembna le pretečena razdalja, zato mislim, da bi bil ta zaenkrat kar primeren. Itak pa te urce niso za večno in če se kasneje pokaže potreba po boljši, se bomo pa takrat nagradili :) .
Tudi jaz sem kandidatka za garmin forerunner 110. Če se najde še kdo, smo že trije. :laola
Uporabniški avatar
 Vreme
MančaPomaranča napisal/-a:Tudi jaz sem kandidatka za garmin forerunner 110. Če se najde še kdo, smo že trije. :laola

Še kdo iz Mariborskega konca???
Uporabniški avatar
 Wega
Ne, ur ne skrivajo. Celo več, ko smo se pred letom in dan trije odločili za nakup forrerunnerja 310 so imeli na zalogi samo še dva, pa so ga takoj naročili in smo tretjega dobili naslednji dan. Doslej nikjer (niti v tujini) nisem našel ugodnejše cene.
 *Irena*
Vreme napisal/-a:
MančaPomaranča napisal/-a:Tudi jaz sem kandidatka za garmin forerunner 110. Če se najde še kdo, smo že trije. :laola

Še kdo iz Mariborskega konca???

kaj pa iz Lj konca :?: :?:
Uporabniški avatar
 Zd.
real_ist napisal/-a:2 sma ze. eden iz ptuja in jaz iz lenarta. se kdo iz stajerskega konca? redna cena ure je 250e, kar znese pol 167e za komad. mislim da ceneje ni in ne bo nikjer. taka ure za tak dnar.

Jaz se tudi zainteresirana, sem pa s Ptuja. V ZS ti bom pustila kontakt.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA