področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Moje tekaške želje in cilji so začeli preraščati osnovni model garmina, ki je povrhu še brez opreme (usb), zato sem začela gledati za boljšimi urami. Navdušila sem se za garmin xt310 in malo gledala po oglasih (pred dnevi je nekdo še čisto novo prodajal za 220 evrov). Prosim za nasvete, kako, kje bi bilo mogoče do te ure priti čim ugodneje - oz. kaj predlagate? Želim vzdržljivo uro, ki bi bila pregledna (da lahko imam vse pomembne podatke o treningih na enem mestu), kompatibilna z macom, ki bi merila višinsko razliko in pretečene kilometre in bi jo bilo mogoče uporaljati tudi za kolesarjenje - gps pa je verjetno tako že pravljica ... ;) Hvala.
V Sloveniji pride najugodneje, ko imajo akcije"vzemi 3, plačaš 2". Se zmeniš še z dvema in to je to. Sicer pa premisli - če ti je res najbolj všeč 310ka če se klje dobi cenejša 305 ali celo 205 ki imata skorajda enake funkcije razen vibratorja, 205 pa nima srčnega utripa. Je pa res, da je pri rabljenih urah potrebna previdnoast, saj so lahko baterije že malo švoh (potrebno večkrat polniti).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA