področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Sandraaa
Živjo,

Alpina ma te dni akcijo 1=2 oz. 50% na dva para čevljev iste vsote. Sama gledam pohodne čevlje za 180€, če je kdo zainteresiran za nakup čevljev podobne vsote naj me prosim kontaktira ( 040/ 485 948 ), da naredimo win-win biznis :)

LP
 John Wayne
Sandraaa napisal/-a:Alpina ma te dni akcijo 1=2 oz. 50% na dva para čevljev iste vsote.
LP

Ni potrebno, da sta iste vsote. Piše, da 1=2 pomeni, da je pač cenejši par zastonj. Bližje kot sta vrednosti, več pridobiš.
Akcija traja od 3.12. do 6.1., a naj ne bi veljala na vso obutev, pač pa pravijo takole:" V akcijo so vključeni določeni modni čevlji, pohodna obutev, smučarski in tekaški čevlji."
Uporabniški avatar
 RoKo
Nameraval sem kupiti Alpina Nepal, št. 44, vendar jih ni v meni bližnjih trgovinah (Koper, Postojna, Sežana). Če bi jih našel, bi potem moral iskati še nekoga za drugi par, tako da verjetno ne bo nič. Imam občutek, da jih bodo imeli po koncu akcije več kot dovolj na zalogi. :?
 John Wayne
RoKo napisal/-a:Nameraval sem kupiti Alpina Nepal, št. 44, vendar jih ni v meni bližnjih trgovinah (Koper, Postojna, Sežana). Če bi jih našel, bi potem moral iskati še nekoga za drugi par, tako da verjetno ne bo nič. Imam občutek, da jih bodo imeli po koncu akcije več kot dovolj na zalogi. :?

Jaz sem bil v njihovi tovarniški trgovini v Žireh. Pokliči jih, mogoče imajo pa tam.

Glede na to, da se akcija počasi izteka, se bo za drugi par verjetno javil kdo od družinskih članov, vsaj pri meni je bilo tako. :D
Uporabniški avatar
 JiRi
Hej, to je še aktualno?? rabim planinske čevlje v vrednosti 180e, če jih še kdo kupuje naj me kontaktira čimprej na 040 217 528

akcija v alpini pa še velja do konca februarja, torej še slab teden dni.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA