področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

smas
meni se eden že tri mesece valja po omari, če je kdo interesent naj mi pod ZS pošlje ponudbo pa ga mogoče prodam, komu ki mu bo koristo

Polar M39IS
Slika
poseben model z lastnostmi m 3x serije
star 3 mesece

m3x-serija

Model primeren za rekreativce. Za redno pravilno vadbo, kontrolo telesne teže in kondicije. Posebnosti modela so: WearLink posebno izdelan pas, ki nam omogoča popolno udobje. Ownzone - prilagojeno ciljno območju posamezniku pri stopnjevanju ogrevanja. OwnCal - merjenje in seštevanja porabljenih kalorij med vadbo in prikaz deleža pokurjenih maščob. OwnCode - kodiran pas nam omogoča da nam drugi uporabniki ne motijo brezžičnega prenosa srčne frekvence.

http://www.racunalnistvo-potocnik.si/polar/m31/m31.htm
 tommi
še prodajaš? zakaj prodajaš? kakšna je cena?
 smas
že prodano
 jonsi
Prodam polar F2

Funkcije:

- Štoparica
- Popvrečen pulz
- Lahko nastaviš min in max mejo za pulz, ko jo prekoračiš lahko piska.

To je čisto osnoven model.

cena 5000 sit.

Če koga zanima naj pošlje PM.
 tommi
mene pa zanima a so cene Polarjev v ZDA, Avstriji oz. Angliji znatno nižje? Ali pa v katerikoli drugi evropski drzavi, ce se splaca kupt pr njih?
Uporabniški avatar
 obi
tommi napisal/-a:mene pa zanima a so cene Polarjev v ZDA, Avstriji oz. Angliji znatno nižje? Ali pa v katerikoli drugi evropski drzavi, ce se splaca kupt pr njih?

Kolikor vem v Avstriji in Italiji z nakupom nič ne profitiraš. S kakšnim popustom je pri nas ceneje. Za ZDA pa ne vem. Poglej malo na internetu pa boš hitro ugotovil.
Uporabniški avatar
 Moki
V ZDA je znatno ceneje,

cena s625x se giblje od $318.00-$349.00
kar je v sit 62/68K in zraven dobis se pas in FOOT POD,
pri nas moras to dokupit.

Tko, da ce gres cez luzo potem se zihr splaca.

Moki
 tommi
hvala za info! k gre v kratkem kolega in mogoče ga pa dobim direkt iz ZDA :) jupiiii
Uporabniški avatar
 Tatjana
Moki napisal/-a:V ZDA je znatno ceneje,

cena s625x se giblje od $318.00-$349.00
kar je v sit 62/68K in zraven dobis se pas in FOOT POD,
pri nas moras to dokupit.

Tko, da ce gres cez luzo potem se zihr splaca.

Moki

Kje si pa slišal, da moraš pri S625x dokupiti pas in foot pod :?: Vse to je gre skupaj z uro, dokupijo se samo kolesarki dodatki (senzor hitrosti, kadence, ....)
Cene za vse Polarje so po vsem svetu več ali manj enake, ceneje se da dobiti samo s kakšnimi popusti, brez davka ali pa od preprodajalcev, kjer pa ne dobiš garancije.
 tommi
hm Maja, se pravi da se ne splača? :) hm, pol b pa treba bit na preži za kakšno akcijo ;)
Uporabniški avatar
 Moki
Maja,

v Sloveniji ne dobis Polarja s625X za 62K,
ce ga mi prosim povej kje :?:
Na www.jomashop.com pa je cena $318.00 z garancijo
Glede Foot Pod-a pa ga mors v Hervisu posebej dokupt, pa cena za s625x je 90K (upostevajoc, da je Hervis drag), pri potocniku ali maratonu ga pa res dobis ceneje z 15% popustom pride okol 75K, tko da tommi ce gre kolega cez luzo ga z malo srece dobis vseeno tam za 12k ceneje.

Lp Moki :wink:
Nazadnje spremenil Moki, dne 25 Avg 2005, 09:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Tatjana
To, da moraš v Hervisu dokupiti foot pod, pa res ne verjamem, ker je vse skupaj v eni škatli zapakirano.
Če poznaš koga npr. s hrvaškim potnim listom, pa ga lahko dobiš za 64k. Preverjeno! ;)
Uporabniški avatar
 Moki
Hvala za nasvet glede hr. potnega lista.
Bom drugic preizkusil. :lol:

moki
 tommi
he. potni list? kako pa to zgleda? :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA