področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

tommi
V reklami sem vidu da ima Hervis nekaj akcije za tekaške flise pa tekaške majice, pa me zanima če je zadevca vredu? zdj en vem točne cene, ampak če je bil kdo v teh dneh po Hervisu je opazil kaj primernega za nakup?
Uporabniški avatar
 EnerGy
Tommi, močno ti predlagam, da če imaš namen kupovat opremo ki jo prodaja Hervis, da počakaš in prideš na ljubljanski maraton, ker je toliko izbire, strokovnjakov za svetovanje in pa, že prav nori popusti, da se ti zmeša...!!!
 tommi
Veš, tega pa nisem vedel, a to v oktobru k je Ljubljanski maraton? In kako to sploh zgleda? Kdo je pa prodajalec? Prav tako Hervis al kdo drug? PA je vsa oprema s popustom?
Uporabniški avatar
 EnerGy
Ja, ko je maraton, to je 23.10. in to ima hervis mislim da 2 šotora, pod enim oblačila, pod drugim pa obutev, možno je tudi testiranje copat, testiranje tvojega načina taka, vsega niti ne vem, kre sem bil lani prvič in nisem imel vse časa prečekirat. Popusti pa nori; mislim da je bil popust 30,40 ali 50% na vse izdelke + ŠE DODATNIH 10% na vsakega, če si kupil 3. res že kar smešno poceni, tako, da jaz sem si lani nakupil, kar sem, letos pa samo na ta dan čakam, se splača. Sicer pa če sem kaj pozabil, še naj pa kdo drug kaj napiše. by!
 tommi
hudo, tam bom! :) Do takrat bom privarčeval še malce denarja potem bom pa kupu kar bom potreboval :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
energy, kako pa veš da bo hervis mel tm ta šotor?
Uporabniški avatar
 Učenec
Saj ga ima vsako leto, mislim....
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No pol pa več negrem nikamor tako da ostane čim več denarja. Bom nakupil vse kar se bo dalo in imelo tak popust kot praviš.

:oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

To pa je novost meseca, mislim da bo v teh dveh šotorih taka gužva da bo kej.
A vseeno bom prišparala kak sit za ta dan in se tudi sama zgužvala do svojega nakupa.

:P :P :P :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
 MihaPR
hja, nič ni večno :twisted:
Uporabniški avatar
 sbojan
MihaPR napisal/-a:hja, nič ni večno :twisted:

Potrditev je v današnjih Financah

Mercator izrinil Hervis z ljubljanskega maratona
Po Mercatorjevem prevzemu sponzorskega prestola na ljubljanskem maratonu se je Hervis umaknil iz vse ozje skupine pokroviteljev [P]
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no pa je vse kar je lepo zelo kratko trajalo. upam da ni vse tko črno kot zgleda.
Uporabniški avatar
 MihaPR
kje pa je kej črno, sej sonce sije :mrgreen:
Uporabniški avatar
 kustus
lp

mislim da smo vsi za črno ki smo mislili zapravljati na ugiodnem nakupu , kajti takih popustov kot so djal ni skoraj nikjer. pa še to je šlo po vodi.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA