področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

NOVO !

Nike air torino ženski copat z maximalnim blaženjem air, clima fit zgornjim delom za vodoodbojnost, notranjo termo podlogo in sticky gumo na podplatu, ki omogoča optimalno trakcijo tudi na zmrznjenem snegu in ledu, ker tudi pri nižjih temperarurah ne otrdi!!!

cena : 17.990 sit

LP TS Čopova 14
Uporabniški avatar
 mirko1
kaj pa moški model?mi bi tudi po snegu letel! :D
lp,mirko
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
jap, vrjamem :o zaenkrat še ne vemo, če bodo pršle...se bomo pustil presenetit. ko pa kaj več zvem bom pa objavil...

LP TS Čopova 14
Uporabniški avatar
 Athena89
ej a v to ceno 17.990 je že vštet popust za člane tekaškega foruma? al še ni?
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
ne, cena 17990 sit je redna cena... na to pa dobite člani TF še 20 % popusta.. fair enough 8) tako da potem znese cena 14392 sit.

lp TS Čopova 14
 zappa
ts čopova 14 napisal/-a:ne, cena 17990 sit je redna cena... na to pa dobite člani TF še 20 % popusta.. fair enough 8) tako da potem znese cena 14392 sit.

lp TS Čopova 14

Kako pa izkazemo clanstvo v TF? A je treba v TS rocno pokazati, kako se logira na TF? :P

LP
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
na blagajni samo poveste svoj username, mi pa potem preverimo vaše članstvo.

LP TS Čopova 14
 zappa
ts čopova 14 napisal/-a:na blagajni samo poveste svoj username, mi pa potem preverimo vaše članstvo.

LP TS Čopova 14

Hvala. Skoda, da se tega nisem spomnil nazadnje, ko sem pri vas kupoval superge.

Tudi mene zanima moska izvedba teh novih Nike superg.
Uporabniški avatar
 Athena89
mal me zanima kk tile copati zgledajo? a maš kako fotko, al morm prit kr v trgovino da bi jih vidla? :D
Uporabniški avatar
 žure
Athena89 napisal/-a:mal me zanima kk tile copati zgledajo? a maš kako fotko, al morm prit kr v trgovino da bi jih vidla? :D

Ogledaš si jih lahko tule.
Poskusi še zimski model Pegasus. Sam te so po moje pa brez popusta :wink:

LP
Uporabniški avatar
 mirko1
zimski model pegasusa je res super,vsaj navidez.me pa zanimajo kakšne copate tem čimbolj podobne po kakšni bolj prijazni ceni.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
hvala za povezavo na našo stran...aja, pa napačno mišljenje..popust 20% velja na vse tekaške copate za člane TF :lol:

LP TS Čopova 14
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
sedaj sta na voljo oba modela Nike Air torino, ženski in moški, po nižji ceni 16990 sit :)

vabljeni v našo trgovino !

LP TS Čopova 14
 zappa
ts čopova 14 napisal/-a:sedaj sta na voljo oba modela Nike Air torino, ženski in moški, po nižji ceni 16990 sit :)

vabljeni v našo trgovino !

LP TS Čopova 14

Vprasanje: v cem so bistvene razlike med copati Nike AIR TORINO in Nike AIR PEGASUS N2/WNTR razen v tem, da so pegasuske veliko drazje (in lepse :-))? Razmisljam, da bi si za zimo vseeno privoscil en "zimski" par. Predvsem bi rad nekaj, kar bi imelo boljsi oprijem na mokrem in v/na ledu, snegu. Ce je to sploh mozno. Drugace tecem v "cheap" New Balance modelih 471 in 604.

LP,
Tomaz
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
razlika je taka:

air pegasus ima blaženje po cele podplatu, guma je trša BRS 1000, nima dodatne termo podloge

air torino ima blaženje v petnem delu, spredaj ima brizgano peno, je dodatno termo podložen in toiplejši, guma je mehkejša sticky rubber, ima drugačen profil, ki omogoča boljši oprijem na snegu in ledu.

to je to :)

LP TS Čopova 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA