področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 NIKE SHOP LJ
Živijo!

Nike-shop Lj.,Mestni trg 18/2 ima v ponudbi tekaške modele iz GORE-TEXa in sicer;

-ORIZABA moški in ženski model, primeren za tek po brezpotjih kot tudi pohodništvo.Zgornji del je iz zračne močne mrežice.Gore-tex membrana za dodatno dihanje in zaščito pred mokroto.Hiter sistem zavezovanja.Blaženje je po celi dolžini podplata.Sprednji del pa je dodatno ojačan pred udarci skale,korenine...

cena;25.990sit

AIR TEOCALLI(3) moški,
blaženje v petnem delu,odličen oprijem na vseh podlagah,primeren v vseh vremenskih razmerah.

cena;28.990SIT

P.S.Na zalogi tudi tekaške ,kape in rokavice v S/M;L/XL;

Z veseljem vas pričakujemo,lep pozdrav
Nike-shop Lj. :D [/b]
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
vabljeni tudi v prodajalno TS 2 na Čopovi 14, kjer imamo tudi GORE TEX tekaške copate znamk Adidas, Salomon, Puma ter Asics, primerne za vse tipe tekačev ter stopal ! vljudno vabljeni :wink:

:arrow: Pa ne pozabite izkoristiti 20% popusta na vso tekaško opremo ! :D

Lp TS 2 Čopova 14
Uporabniški avatar
 MihaPR
ni vsaka reklama namenjena reklamiranju ugodnosti.
Uporabniški avatar
 Tatjana
katka napisal/-a:nisem razbrala, pa moram kar vprašat: kaj je že ugodno pri tej ponudbi opreme?

Se strinjam. Še posebej Teocalli niso ugodne - jaz sem lani dala za njih brez popustov 19900 SIT.
Uporabniški avatar
 Junc
Po koliko imate tekaške rokavice. Se enkrat gledal Mizuno, so bile super, pa sem prišel kupit in je vse zmanjkalo. Od Nike so že kr preveč debele.
Uporabniški avatar
 MihaPR
@Maja: kje pa si dobila, da grem se sam tja :), to je kar precej ugodno

@Junce: jest mam ene odveč rokavice za tek iz Hoferja, če maš približno srednje veliko roko, mislim, da so bile 5 evrov, sporoč na kero tekmo prideš pa jih prnesem zraven, če te zanimajo.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Miha kupila sem jih v Hervisu. Dvomim, da imajo zdaj še tako ceno. Imajo pa na ebayu nov model za 100 EUR, kar pa je enako kot v TS s popustom.
 jrot
V Hervisu so Nike Teocalli 22.990, moški rdeče barve, ženski modre. Dodatni popust imaš še z Modro kartico. Vse informacije o popustih in pridobitvi modre kartice dobiš na internetu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA