področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 Hudl
Tole sem odkril danes med deskanjem.
http://www.redlionsports.co.uk

176,99 GBP
9,99 GBP dostava
----------------
186,98 GBP
X 349 SIT
= 65.256 SIT
Cena pri nas je 88.900 SIT.
Ugodne cene tudi za druge modele.

Hudl
 ZigaS
Tudi sam imam v bližnji prihodnosti namen kupiti ta 625x (ko bo dovolj $$$), pa me zanima kako je z garancijo v tem primeru, ali sploh je? se jo morda doplača (da je npr. internacionalna)?
Sam sem kupoval Apple-ov ipod mini v L.A.-ju, v Kaliforniji in je znašala internacionalna garancija za 3 leta dodatnih 50 $ (če se prav spomnim)

:D :D :D

Lp, ZigaS
Uporabniški avatar
 MihaPR
Na internetni strani, ki jo je objavil Hudl imaš napisano, da je mednarodna garanicja 2 leti. To piše meddrugim tudi v mojih navodilih za S410 in na polarjevi internet strani.
Vendar :)
Svetujem ti, da probaš telefonsko na Intactu, 100% bodo oni povedal če popravljajo, četudi bi morali :)

Je pa zanimivo, da so padle cene v tujini zadne čase, se obeta nov model mogoče?? :)
 TheOne
Mednarodna garancija za polarja preverjeno velja.
Uporabniški avatar
 Primozs
Poštnina je zastonj samo v UK. Drugače pa je cca 12 funtov.
Ceneja pa ima ista trgovina ne ebay-u
LINK
Uporabniški avatar
 domen81
ne vem zakaj bi kompliciral z nabavo iz tujine .... ?!

jaz naprimer sem ga dobil pri nas za 66000sit.....
pa se dobro je imeti garancijo v sloveniji ker s temi polarji so kar problemi..

men so ga po pol leta zamenjali...

lp
Uporabniški avatar
 EVicA
domen81 napisal/-a:jaz naprimer sem ga dobil pri nas za 66000sit.....

to bi bla pa ful vesela, če zaupaš kje pri nas ga imajo za 66.000 SIT

LP
Uporabniški avatar
 domen81
ravno sedaj gledam in vidim da je drazji kot pred letom dni pa se popusta je samo 10% na gotovino ..... takrat je bil 20%.....

trgovina pa je maraton iz brezic www.maraton.si

aja pa se to.. s kolegom sva kupila oba skupaj pa sva dobila se dodatni kolicinski popust.... zmente se pa vprasajte kaksno ceno vam dajo
Uporabniški avatar
 Hudl
Danes spet preveril cene (dolgcajt) in na Totallyfitness nimajo vec, na Redlion je pa cena spet zdravih 199.99GBP. Zgleda je bla samo akcija :(
Hudl

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com