področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 Tatjana
V MB imajo Nike tekaške nogavice najcenejše v Gigasportu, najdražje, pa tudi najbolj slabo izbiro pa v Hervisu. Glede izbire pa se mi zdi najboljši Intersport.
Uporabniški avatar
 Finžgar
ma kaj pa vem, men štunfi niso tolk pomembni, tko da ponavad vzamem ta pocen model. Za 999 dobiš v Hervisu running štunfe kao akcija in se mi zdijo zlo kul. Je pa res, da še nikol nisem mel obutih tistih za 4 jurje :D
 HanaMB
Jaz imam nekaj teh Hervisovih po 999 sit in x-socks-ove (ki so bile kar drage) pa moram priznat, da ne opazim, da bi bile te Hervisove kaj bistveno slabše pri neprimerno nižji ceni.
LP
Uporabniški avatar
 Hudl
katka napisal/-a:ima kdo info, kje se da ugodno / ugodneje dobit kvalitetne tekaške nogavice?

Gres u TS in reces, da si forumovka, pa ti z veseljem dajo 20% popusta. To bi se dalo uvrstiti pod 'ugodneje', ce se ne motim.
Hudl
 diler
:arrow: Imamo veliko izbiro tekaških nogavic, več modelov x-socksov, nike running classic, running elite, running compression.... pa še kaj bi se našlo.. vabljena v našo trgovino, kjer ti bomo z veseljem svetovalči in te obuli z nasmehom :)

lp ts 2
Uporabniški avatar
 Katrin
Eno čudno vprašanje... kako se tekaški štumfi razlikujejo od navadnih?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Katrin napisal/-a:... kako se tekaški štumfi razlikujejo od navadnih?

Bistvo:
- odvajajo znoj in dajejo občutek suhe kože - tudi ko skačeš po lužah (če verješ)
- nimajo notranjih robov, ki bi obribali kožo
- so ojačani na vitalnih delih
- fin material - mehki in nežni a hkrati čvrsti in trpežni
- se težje perejo in so zelo občutljivi...
Uporabniški avatar
 Katrin
A se splača investirat vanje al so dobri tudi navadni štumfi?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Katrin napisal/-a:A se splača investirat vanje al so dobri tudi navadni štumfi?

To ni investicija, so le stroški, ki se poplačajo. Predvsem pri dolgotrajnejših obremenitvah, kjer si ne znam predstavljat navadnih štunfof :!: Za vsakdanji skok po ulici pa so dobri tudi tisti, ki jih je stara mama zaštrikala. :lol:
Uporabniški avatar
 Tatjana
ZdravkoC napisal/-a:
Katrin napisal/-a:... kako se tekaški štumfi razlikujejo od navadnih?

Bistvo:
- odvajajo znoj in dajejo občutek suhe kože - tudi ko skačeš po lužah (če verješ)
- nimajo notranjih robov, ki bi obribali kožo

Glede tega so res super :D

ZdravkoC napisal/-a:- so ojačani na vitalnih delih
- fin material - mehki in nežni a hkrati čvrsti in trpežni

Ne vem, če so ravno trpežni, ker imam jaz na na vseh parih na palcu malo luknjico (pa nimam predolgih nohtov ;)), na navadnih pa na nobenem.

ZdravkoC napisal/-a:- se težje perejo in so zelo občutljivi...

Res, jaz jih perem po navodilih. Večinoma bolj umazane dele nama
žem tudi z Vanish milom, pa ne pomaga kaj dosti. Ampak jih pa tu in tam pustim pri mami in ne vem kaj naredi z njimi, ker so potem spet kot novi.

Ampak kljub vsem slabostim, so vseeno vredni investicije ;)
Uporabniški avatar
 Hudl
Prisegam na X-socks. Samo skoda, da je uvoznik nehal dobavljati tocno tisti model, ki mi je bil najbolj vsec (run performance). Menda niso sle dobro v promet???
Hudl
Uporabniški avatar
 Finžgar

Mnja glede na to da cena vsaj če kopuješ cheap variante niti ni tako huda, je občutek v teh nogavicah res fajn. Jz predlagam, da sprobaš en hervisov par, pa se pol odločš, tistga jurja so definitivno vredne. 8)
Uporabniški avatar
 katka

no en primer.
vsled ne najbolj optimalne logistične predpriprave :oops: se mi je lani septembra pripetilo, da sem v soboto, na dan orientacijskega maratona, našla le ene kao primerne štumfe za ta izziv - nike (se mi zdi, da so jih onikrat celo prodajali kot "tekaške"). problem teh štumfov je, da so delno bombažni in posledica je bila, da sem že tik po štartu imela v čevljih poplavo (jutranja rosa et co.), pred polovico poti pa že konkretne žulje na petah. čisto nepričakovano. še dobro, da sva s sotekačico po poti na eni kontroli trofili tabornike, ki so mi lahko dali flajštre, da sem žulje za silo prelimala in potem nadaljevala pot.
naslednji teden seveda zero tekaških treningov, od čevljev samo natikači ipd.

nauk?
fuckin' hell - nikoli več bombaža v tekaške copate! :evil: ti časi so preprosto mimo... in s "tehničnimi" zoknami - če jih lahko tako imenujem - teh težav preprosto nimam.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA