področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

PROSPORT
Črne barve 42.000sit, na zalogi samo en kom.
Popust za člane ne velja, cena je končna.
Prosport BTC.
Uporabniški avatar
 NANIKA
JAZ SEM NAROČILA POLAR RS200 SD PRI PROSPORTU.

ZADOVOLJNA, TAKOJ PO PLAČILU PREDRAČUNA SEM URO TUDI DOBILA!

POHVALNO
 markomr
Vsem trem hvala za hiter odgovor. Na bubasportu nikjer ne najdem cen, oz. cen ni na avstrijskem siteu na katerega je link.
Kako je pa s placilom? Nikjer ne najdem kaksne online trgovine? A moram kam v trgovino? Se placa z gotovino ali kred. karticami? Na proshop strani ne najdem nobene telefonske.
Se enkrat hvala za pomoc. Mogoce rabim Garmina ;-) za prit do mojga novega Polarja.
Uporabniški avatar
 NANIKA
Vse urediš na mailu info@prosport.net - naročiš, plačaš po položnici in meni so poslali po pošti. Če boš rabil slovenska navodila jih imam za Polar RS 200 Sd
Uporabniški avatar
 NANIKA
Je bila pa tudi najcenejša varianta.
 PROSPORT
markomr napisal/-a:Vsem trem hvala za hiter odgovor. Na bubasportu nikjer ne najdem cen, oz. cen ni na avstrijskem siteu na katerega je link.
Kako je pa s placilom? Nikjer ne najdem kaksne online trgovine? A moram kam v trgovino? Se placa z gotovino ali kred. karticami? Na proshop strani ne najdem nobene telefonske.
Se enkrat hvala za pomoc. Mogoce rabim Garmina ;-) za prit do mojga novega Polarja.

Po mailu ti pošljemo predračun in vsoto nakažeš.
 markomr
Nanika, hvala za tole. Jim bom e-mailal ko se odlocim za model. Kaksna je tvoja izkusnja s podom? Natancnost, kalibracija itd? Sploh pri neenakomernem tempu. Razmisljam v bistvu, da bi mogoce najprej kar probal 200 in ga dal zeni, ce me zamami kaj vec. Ampak glede na to, da mi je prastari model lepo sluzil, dvomim, da bom pogresal funkcije, ki jih nikoli nisem imel.
A si ti kaj gledala se druge modele, ko si se odlocala?
thx
Uporabniški avatar
 NANIKA
Uro imam cca 3 tedne pa na žalost še nisem ušimala poda - čakam da mi pomaga mož. Gledala sem še sunnto T3. Meni se je šlo da imam uro s podom, da vsaj približno vem razdaljo, razlike baje pa kar so, saj kar vidim po pogovorih na forumu. Imam pa blizu stadion, tako da bom pa večkrat kalibrirala. Mislim, da se ti vsekakor splača vzeti s podom. Slej ko prej te bo tudi zanimala razdalja
 markomr
Hvala za tole Nanika. Objavi prosim, kaksne bodo izkusnje ko ti bo pod dela. Ravno so mi od Prosporta sporocili, da bodo ure dobavljive sele 25 teden, kar mi je prepozno. Tako, da se iscem druge ponudbe. lp
 MajkelNajt
Na bubasport.com klikneš na avstrijsko stran .... oz da ti bo lažje ti kopiram link:
http://www.polar-austria.at/2_produkte/prod_rs.html
so vse cene lepo napisane in na to dobiš 15% popust oz. vprašaš če se da še kaj zmenit...
Njihovo številko pa maš na strani desno zgoraj napisano.
Uporabniški avatar
 bojanu
Zanimivo tole s cenami pri zastopnikih za tri sosednje države in dodatnimi popusti-gledal sem za S625X:
Avstrija:380 EUR, Slovenija 380 EUR, Italija 400 EUR (pa sem bil vedno prepričan, da so povsod enake-le zakaj :shock: ).
Končna cena iz podatkov v tej temi:
bubasport (iz Avstrije, 15% popusta)=323 EUR
tomas sport -samo trgovina v BTC (iz Slovenije, 20%)= 304 EUR
prosport (Italija, 25%)=300 EUR
 markomr
Najprej vsem skupaj hvala za komentarje
@ Nanika: kot trenutno kaze bom tudi jaz kupil RS 200 SD. Dobavni roki pri prosportu so do 25 tedna, tako, da bom kontaktiral Bubasport oz skocil do Tomasa, ce bo tudi pri Bubu dobavni predolg.
Kar se foot poda tice, si lahko potem izmenjava izkusnje. Malo me vse skupaj skrbi, ampak razlika v ceni ni pretirana. Sicer si pa itak vse proge traciram s kolesom.
@ MajkeNajtu: od zene prijateljici sem omenil Bubasport in je ze danes pri njih narocila RS 400 brez foot poda, ker so pri njih najhitreje dobavljivi in kot kaze je dobila po enaki ceni kot bi placala pri Tomas sportu. Za RS 400 je Bubasport cenejsi od Prosporta. Se pravi cene niso enake. Gospod pri Buba sportu, je pa po njenih besedah full profesionalen tako, da je bila odlocitev lahka
Kar se tice s625x, sem ga v bistvu mel tudi na shopping listi, ampak ne gonim kolesa dovolj, da bi se mi splacalo. Za maraton se pripravljam, rad bi sel na Londonskega oz kaj velikega, kolo mi je pa bolj za diverzifikacijo kond. treninga. ker je mala kriza z mojo hrbtenico (L in C del).
@Bojanu, zgoraj vidis, da so res razlicne zgodbe z izhodiscnimi cenami in se se kar splaca vrteti telefon oz emailati za ponudbe
Lp Mare

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA