področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Pozdravljeni;
Ker nekateri iz manjših mest težje najdete modele za katere objavljamo v POLET-u kupon za 20% popust imamo letos enak 20% popust za modele, ki so bili na včerajšnjem testu tudi na spletni trgovini SUPERGE.SI. Pousti veljajo do 30.03. 2007.
l.p.
superga
Uporabniški avatar
 Sebi
A velja še dodaten popust za člane TF?
Uporabniški avatar
 Sebi
Ja, Ero - se strinjam s tabo... :shock:

Samo vprašati pa ni greh :twisted:

LP
 superga
Kot je omenil že ERO se popusti ne seštevajo. Ker na spletni trgovini tehnično ni možno uveljaviti popusta, kar nekaj boljših modelov pa je na zalogi samo v večjih trgovinah želimo te modele (tudi po boljši ceni) ponuditi tudi vsem članom TF-ja. Zato smo do 30.marca tudi tam cene znižali.
l.p.
superga
Uporabniški avatar
 Sebi
Hvala za odgovor!
Očitno pa se še vedno bolj splača kupovati na tujih spletnih straneh, kjer so iste superge, kljub plačilu poštnine, še vedno cenejše...
 zappa
Sebi napisal/-a:Hvala za odgovor!
Očitno pa se še vedno bolj splača kupovati na tujih spletnih straneh, kjer so iste superge, kljub plačilu poštnine, še vedno cenejše...

To je seveda res in velja tudi za vso tehnično robo - pri nas je v glavnem vse dražje kot marsikje po Evropi (da o ZDA ne govorim). Ampak copat moraš prej vsaj preizkusit. Kako pa to izvedeš? Moram priznati, da bi imel moralnega mačka, če bi recimo najprej šel v TS sprobat vse živo enih copat, potem bi pa tiste, ki mi sedejo, naročil na eni tuji spletni strani.
Uporabniški avatar
 MihaPR
1. Kar se tiče probavanja je res, težko kupiš na blef. Sam sem kupil Wave rider 9 na netu, ker so bile že 3ji par in točno vem številko.
2. KAr se tiče cen v ZDA niso vedno krivi EU/slo uvozniki, saj je dostikrat cenovna politika proizvajalcev taka, da lahko Slovenskemu uvozniku prodajo dražje kot prodajajo v Ameriki končnemu kupcu.
Uporabniški avatar
 Sebi
Ne vem no. Jaz vedno vse trgovine oblaufam in vse živo sprobam... Saj lahko superge tudi v TS sporbaš, pa jih potem v Hervisu kupiš... Ne vem zakaj bi imela zato moralnega mačka?
Uporabniški avatar
 Sebi
Aja pa še to: to ni nobena kritika TS! Še vedno se največ robe dobi prav tam... :D
Uporabniški avatar
 Damijan
A je lahko kdo tako prijazen in poskenira ta članek iz včerajšnjega Poleta ter ga objavi v galeriji kot jpg sličice?

Hvala dobrotniku...
Uporabniški avatar
 ero
Damijan napisal/-a:A je lahko kdo tako prijazen in poskenira ta članek iz včerajšnjega Poleta ter ga objavi v galeriji kot jpg sličice?

Igor, kot soavtor članka --- a lahko to naredim?
 superga
Ero, to je bolj stvar POLET-a oz. Dela.
Jaz nimam nič proti.
l.p.
igor
 jagoda
SUPERGA kdaj dobite Salomon XA PRO 3d brez gtx membrane?
Z vašo prodajalko v Celju sva gledala po vaši zalogi pa jih še nimate.
hvala
 superga
Pozdravljeni;
Tega modela brez GTX membrane mi ne bomo imeli. Ker je razlika v ceni minimalna delamo že nekaj sezon samo GTX izvedbo.
Bi pa lahko preveril zalogo na Salomonu , če je model na zalogi (rabil bi pravo velikost, ki jo iščete).
l.p.
superga

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA