področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 Tatjana
Bi lahko prilepil kakšno sliko in podal malo podrobnejši opis (žepi, ...) ;)
Uporabniški avatar
 Vreme
A so za isto ceno tudi v Mariboru?'?
Uporabniški avatar
 Damijan
Stavim pir, da ne!
Uporabniški avatar
 matej712
Jaz sem jih nabavil v kranjskem TS, prejšnji petek. Naj bi jih imeli povsod. Hlače imajo zadaj na sredini majhen žep (na zadrgo) in se mi zdijo precej kvalitetne. Preizkusil (na teku) jih pa še nisem.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
ammmmm......hm...sm da najdem...

bah...nikjer je ni....

so črne,z belimi šivi,skor tak maerijal k skins,žep ima zadaj na riti.....hm.....pa črne so...;)
 boki
Jaz jih imam. Nekajkrat sem tekel z njimi in so čisto OK. Malo me edino moti, ker v pasu nimajo štrika.
 ton
Pih, spet od štirih trije ženski modeli in samo mrliške moške...
Uporabniški avatar
 bobr
TOMAS SPORT - TEKSTIL napisal/-a:Spodaj vam pošiljam linke do Ice Peak tekaških hlač, upam da se bo za vsakeega nekaj našlo...

http://www.superge.si/html/svn/2671772-AA.shtml

Lep tekaški pozdrav

Glede na to da je prodajna in klubska cena ista, ali to pomeni da dobimo TFjevci še 20% popusta? 8)
Uporabniški avatar
 TOMAS SPORT - TEKSTIL
bobr napisal/-a:
TOMAS SPORT - TEKSTIL napisal/-a:Spodaj vam pošiljam linke do Ice Peak tekaških hlač, upam da se bo za vsakeega nekaj našlo...

http://www.superge.si/html/svn/2671772-AA.shtml

Lep tekaški pozdrav

Glede na to da je prodajna in klubska cena ista, ali to pomeni da dobimo TFjevci še 20% popusta? 8)

TFjevci imate seveda 20% popust, a le v naših Tomas Sport 2 trgovinah in ne v naši spletni trgovini Superge.si!

Lp,

TS2 app
 ton
Preklicujem svoje včerajšnje jamranje (he he, mojo cifro so še imeli) in potrjujem, da dajo na že tako hudo poceni pajkice tudi tf popust.
Uporabniški avatar
 Vreme
Vreme napisal/-a:A so za isto ceno tudi v Mariboru?'?

:( še ni odgovora???
Uporabniški avatar
 Damijan
Dvigujem stavo - tri pire, da jih v MB ni...

Hm, morda pa, če dovolj dvignem, jih nemara kdo samo zato, da pir dobi, prinese..

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA