področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

zappa
Že dalj časa nisem bil v trgovini TS na Čopovi (nazadnje enkrat maja ali junija, ko je bil oddelek s supergami "izropan" in sem superge zato naročil prek superge.si), pa me zanima:

a je klubska cena označena na SUPERGE.SI vsaj približno enaka ceni v trgovini z upoštevanim 20% popustom na Tekaški forum, ali pa je cena v trgovini še vedno bolj ugodna od spletne? Sprašujem, ker bi vzel dva različna para in če je razlika v ceni pri vsakem ca. 20 EUR, je to že kar precej.

LP
Uporabniški avatar
 bobr
superge.si če se prav spomnim naj bi tudi upoštevale 20% TF popust.
 zappa
bobr napisal/-a:superge.si če se prav spomnim naj bi tudi upoštevale 20% TF popust.

A res? Če je tako, potem super. Takrat maja ali junija, ko sem naročal, te opcije nisem opazil. A je treba v komentar ob naročilu zapisati nick ali kaj podobnega?

Hvala!
Uporabniški avatar
 bobr
Nekje tukaj na forumu sem nekoč to zasledil da naj bi šlo.
Ampak sem ravnokar preveril http://www.superge.si/html/svn/41-AA.shtml v živo in pravijo "žal velja TF popust samo v trgovini". Sranje in sory za nenamerno zavajanje :cry:.
Uporabniški avatar
 Damijan
Včasih so argumentirali, da je pač namesto popusta zastonj poštnina,
danes pa še to ne več. Zakaj se zaračunava poštnina, pa do še danes
nisem dobil odgovora.
 superga
Lep pozdrav;

Težava z popusti na spletnni trgovini je povsem tehnična. Ker se naročila avtomatično prenesejo na trgovino, ki ima zalogo (in se ne pakirajo npr. v kakšnem posebnem skladišču) se cene ne more spreminjati.
Sicer pa je letos veliko modelov (npr. vsi iz POLET-ovega testa) že nekaj časa znižanih za 20%, prav iz zgornjega razloga.
l.p.
superga
 zappa
superga napisal/-a:Lep pozdrav;

Težava z popusti na spletnni trgovini je povsem tehnična. Ker se naročila avtomatično prenesejo na trgovino, ki ima zalogo (in se ne pakirajo npr. v kakšnem posebnem skladišču) se cene ne more spreminjati.
Sicer pa je letos veliko modelov (npr. vsi iz POLET-ovega testa) že nekaj časa znižanih za 20%, prav iz zgornjega razloga.
l.p.
superga

OK, hvala za pojasnilo. Torej pot pod noge pa v trgovino (v upanju, da bodo željeni model tam imeli)
LP
 magija
zanima me, kako tehnično izvedeš identifikacijo v trgovini glede popusta, ali je zadosti navedba tvojega imena? preveril sem v ts2 bled, kjer so mi odgovorili, da z izkaznico, sedaj pa ne vem, če ni tip zamenjal s članstvom na supergi.

hvala za odgovor.
lp magija
Uporabniški avatar
 Tasko
superga napisal/-a:Lep pozdrav;

l.p.
superga

kaj je pa s poštnino? Tudi mene zanima zakaj se računa. Pa še nekaj glede poštnine. Če kupim teniske pri vas in ni prava številka (oz. mi niso všeč) pa v TS nimajo tega modela morem potem še enkrat plačevat poštnino, da vam model vrnem in da mi ga vi ponovno pošljete nazaj?

lp, Blaž
 botolin
magija napisal/-a:zanima me, kako tehnično izvedeš identifikacijo v trgovini glede popusta, ali je zadosti navedba tvojega imena? preveril sem v ts2 bled, kjer so mi odgovorili, da z izkaznico, sedaj pa ne vem, če ni tip zamenjal s članstvom na supergi.

hvala za odgovor.
lp magija

v celju v tomasu samo poves svoj nick!!! nisem opazil, da bi kje preverjal. razen ce je naredil to zelo diskretno. velja pa samo en popust. ali TF ali kak drug. popusti se ne sestevajo.
 luzr
Enako velja v ljubljanski trgovini na Čopovi. A, kolikor vem ne na znižane artikle.
 superga
Zaenkrat še ni nobenih "članskih" kartic in vam bodo v trgovini verjeli na besedo, da ste član TF-ja (da se preveriti npr. tako, da se logirate v trgovini na TF); Poveste vaš "nick" in dobite popust.

TASKO: vse modele se lahko zamenja ali vrne v TOMAS SPORT-u, tako da ni treba po pošti vračati artikla, če vam ne odgovarja.

l.p.
sUPERGA

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA