področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 muc
Oj vsem skupaj!

Zanima me katere copate oz. superge priporočate za jesenski tek oz. v katerih ponavadi tečete v takih razmerah kot so sedaj...dež, luže mogoče kmal tud sneg?!? :wink:

lp
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo

Jaz osebno, za asfalt in makedam nič kaj dosti ne kompliciram s supergami in tečem pač z LETNIMI, za offroad in sneg pa sem dosedaj uporabljal Salomon 3D z membrano, ki pa so svoje (prezgodaj) odtekle, iščem pa nove trail copate.
Obilo užitkov po lužah in snegu Bojan :D
Uporabniški avatar
 vencelj
Prav veliko okrog tega ne kompliciram, če bi hotel imeti za vsake razmere vsaj po en par posebnih superg (trail, nepremočljive, za cestne teke...) bi se tega preveč nabralo, pa še drago bi bilo. Toliko zasvojen pa še nisem.
OK, to je bilo samo moje razmišljanje, verjetno bo pa najbolje, da greš v eno od trgovin, kjer med drugim tudi vedo, kaj prodajajo in ti bodo najbolje znali svetovati.
LP, vencelj
muc napisal/-a:Oj vsem skupaj!
Zanima me katere copate oz. superge priporočate za jesenski tek oz. v katerih ponavadi tečete v takih razmerah kot so sedaj...dež, luže mogoče kmal tud sneg?!? :wink:
lp

adidas wanaka - GTX XCR memebrana - pozimi povsod - po asfaltu, gozdnih poteh, hribih, v snegu in blatu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA