področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Za punco kupujem Polarja, pa me zanima kakšno mnenje imate o modelu F 11?
Polarja potrebuje predvsem za rekreativen tek (40%), rekreativno kolesarjenje (40%) in razne aerobike (20%). Za ceno nekaj čez 133 EUR se mi zdi v redu model, tudi funkcij za povprečno rekreativko je dovolj? Ali priporočate raje kak drug model, cena do 160 EUR?
 luzr
Samo predlog, brez navijanja za znamko, po abecedi.
Osnovni Polar je lahko čisto dovolj. Več možnosti razširitve ponuja RS200.
Razmislita kakšne bodo potrebe po enem letu. (Kadenca pri kolesarjenju; števec korakov oziroma poti in hitrosti teka; višinomer. :?:
Za bistveno manj denarja Sigmo PC15, FitWatch, Onyx.
Za 100 do 160€ dobiš kak Suunto. T3
Na spletu ;) ponujajo zelo ugodno Timex. To čez lužo zelo priljubljena zadeva, pri nas pa nepoznana.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
luzr napisal/-a:Na spletu ;) ponujajo zelo ugodno Timex. To čez lužo zelo priljubljena zadeva, pri nas pa nepoznana.

naj ne zveni kot reklama, ampak moj dedek mraz jih je tu našel: http://www.slowatch.si/timex.htm
 Urql
Ja sej se mi je zdelo, da sta najbolj primerna modela F11 ali RS200. F11 je deklicam vizualno bolj všeč (dizajn), RS200 pa je sigurno boljša opcija v kolikor se pokaže potreba po nadgradnji.

Jaz uporabljam Sigmo FitWatch, pa se mi ne zdi OK. Nima kodiranega pasu. Kadar tečemo v družbi mi vedno lovi signal ostalih ter kaže pulz preko 300! A se še komu to dogaja? Pa tudi dostikrat se zgodi, da se signal izgubi, čeprav je bila baterija komaj zamenjana.

Se mi zdi boljša opcija dat nekaj EUR več pa je merilec funkcionalen. Malo sem pogledal po spletu....v Slo. je priporočena cena za model F11 = 150EUR, najcenejša ponudna (za model 2008) pa je 133 EUR.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA