področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

[img=right]http://www.tekaskiforum.net/__slike/2008/IMG_3785s.jpg[/img]Spoštovane forumovke in forumovci,

vabimo vas v trgovino Annapurna (Ljubljana na Krakovskem nasipu 4, tel: 01 426 34 28).

V trgovini prednjači oprema priznane italijanske znamke Montura, za člane Tekaškega foruma je zanimiva predvsem njihova celotna vrhunska tekaška kolekcija, ki je lepo predstavljena tudi na njihovi spletni strani. Poleg tega so odlično založeni tudi z izdelki več kot štiridesetih drugih priznanih znamk. Trgovina Annapurna na enem mestu nudi vse, kar potrebujete za varno in udobno ukvarjanje z vsemi aktivnostmi v naravi- pa naj bo to tek, treking, apinizem, športno plezanje, gorništvo.

Vsem članom Tekaškega foruma nudijo 10 % popusta.
Uporabniški avatar
 vanja
O, to je pa zelo dobrodošlo!!!

Monturo poznam že kar nekaj časa, sprva predvsem po oblačilih za v hribe, sedaj pa še tekaških. Modeli so res dodelani, točno taki kot morajo biti, materiali so odlični... res priporočam!
Prav fajn se mi zdi, da imamo sedaj Monturo pri nas in ni več treba raziskovati sosednje države, da prideš do kake dobre majčke... 8)

Lep dan vsem!

Vanja
Uporabniški avatar
 Z*
A samo v LJ se tole dobi? :?:
Če se ne motim, je na fotki Tina di Batista, kajne? A ona tudi teče al' samo pospešuje prodajo? :wink:
Uporabniški avatar
 vanja
Z* napisal/-a:Če se ne motim, je na fotki Tina di Batista, kajne? A ona tudi teče al' samo pospešuje prodajo? :wink:

Ja, Tina je na sliki. Po mojem se za svoje enkratne podvige pripravlja tudi s tekom... :P No, pa tudi v dežju mora nekaj počet. :D
 jelena
Ja, zadeva je res dobra, vsestranska, jest mam eno majco in tekaške hlače, ki 'potegnejo' tud kam višje :wink: Skratka, kot praviš, res dobrodošlo :D
Uporabniški avatar
 Tasko
Samo tko za info: Kakašne so pa kaj cene teh izdelkov, recimo za 3/4 tekaške hlače, ali pa majico?

lp, Blaž
 uros
Samo tko za info: Kakšne so pa kaj cene teh izdelkov, recimo za 3/4 tekaške hlače, ali pa majico?

Nekaj cen:

- Run light 3/4 pants; moški model 66 €, ženski 63 €
- Run T shirt 4, moški model 59, ženski 51 €
- Run canotta 2 woman, 32 €
- Run light shorts, 42 €
- Run shorts 4 woman, 33 €

Seveda še 10% popusta za člane TF.
 jurglc
ok, a mi lahko razložiš zakaj so cene DVAkrat višje kot CRAFT -ovi proizvodi za katerega vemo da je vrhunske kvalitete!?

Jurglc
 uros
jurglc napisal/-a:ok, a mi lahko razložiš zakaj so cene DVAkrat višje kot CRAFT -ovi proizvodi za katerega vemo da je vrhunske kvalitete!?

Jurglc

Ne morem. Dobro je, da ima v teh časih vsak kupec možnost, da se za nakup odloči na podlagi cene, kvalitete materialov, (ne)všečnega designa, predhodnih izkušenj... Zato tudi dandanes otrokom ne kupujemo več otroškega pohištva v zgolj belo-zeleni barvi. In prav je tako, kajne?
Uporabniški avatar
 športnik
jurglc napisal/-a:ok, a mi lahko razložiš zakaj so cene DVAkrat višje kot CRAFT -ovi proizvodi za katerega vemo da je vrhunske kvalitete!?

V Annapurni nimaš artikla, kateri ne bi bil vrhunske kvalitete! Torej?

Sicer pa vse pohvale prodajalcem v Annapurni, takšo dobrih prodajalcev bi si želeli še marsikje! :D
Uporabniški avatar
 še1PR
športnik napisal/-a:

V Annapurni nimaš artikla, kateri ne bi bil vrhunske kvalitete! Torej?

Sicer pa vse pohvale prodajalcem v Annapurni, takšo dobrih prodajalcev bi si želeli še marsikje! :D
Se strinjam s športnikom!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA