področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

:arrow: Sezona je v polnem teku, zato bo treba menjati copate .. :lol: Da bo zadeva ugodnejša, vas v naših prodajalni čakajo sledeči popusti :

1130 M/W -20%
2120 M/W -30%
2130 M/W -20%
KAYANO 13 M/W -30%
KAYANO 14 M/W -20%
DS TRAINER 12 -30%
DS TRAINER 13 -20%
DS RACER -20%
NIMBUS MODER -20%
NIMBUS RDEČ -30%
STRATUS M/W -20%

Popusti veljajo za vse, ne samo za člane TF, zato povejte naprej kakšnemu prijatelju/ici :lol:

LP TS ČOPOVA 14
Nazadnje spremenil ts čopova 14, dne 24 Jun 2008, 00:31, skupaj popravljeno 1 krat.
 ton
Moram se nekje skašljat.
Sem nestandardno varčen uporabnik superg: VSE tekaške, dvoje adidaske in dvoje asicske zadnjih 4 let so še zmeraj v uporabi - očitno kot model v fabriki pritisnem ob tla točno po sredi...
No, zdaj mi pa razpadajo TAZADNJE iz jate, 2130, in to zgoraj: mrežica se je začela povsem brezzveze trgat in ravno ko sem se odločil za šivanje, se je na dveh mestih pojavilo isto sranje na drugi supergi. Porkaflek! Ne vem, kaj naj drugega mislim, kot da mrcine namenoma naredijo del superge iz jutranje rose, samo da hitro spet prodajo nove?
Evo, izkašljano, sem že boljši.
Uporabniški avatar
 pajo
Nič novega - 2120 so zelo kmalu začele kazati enake znake kot tvoje. Premalo km pa, da se začnejo trgati.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: Načeloma je rok trajanja tekaških copat nekje cca. 600 - 800 km glede blaženja, nekatere zdržijo tudi do 1000 km, vendar redke, seveda ob pravilni uporabi, kar pomeni tudi dosti vmesnega počitka za copat med teki - to ni hec!

glede zgornjega dela pa naj bi copati bili nekako funkcionalni približno nekje do enega leta , odvisno od pretečenih km - s tem mislm na razrahljanje vpetnika, popustitev šivov in mest leplenja, itn...

če je copat dal skozi več od napisanega je opravil svoje poslanstvo.. :!:

LP TS ČOPOVA 14
Uporabniški avatar
 pajo
Po 6 mesecih ob uporabi še 1 para km pa ne vem... mogoče 300 do 400.
ts čopova 14 napisal/-a::arrow: Sezona je v polnem teku, zato bo treba menjati copate .. :lol: Da bo zadeva ugodnejša, vas v naših prodajalni čakajo sledeči popusti :

1130 M/W -20%
2120 M/W -30%
2130 M/W -30%
KAYANO 13 M/W -30%
KAYANO 14 M/W -20%
DS TRAINER 12 -30%
DS TRAINER 13 -20%
DS RACER -20%
NIMBUS MODER -20%
NIMBUS RDEČ -30%
STRATUS M/W -20%

Popusti veljajo za vse, ne samo za člane TF, zato povejte naprej kakšnemu prijatelju/ici :lol:

LP TS ČOPOVA 14

Velja to tudi za trgovine v Mariboru?

Pa še na kratko če mi lahko razložiš, v čem je razlika med 2120 in 2130?

Imam 2120 in sem zelo zelo zadovoljen, o težavah ki jih je napisal ton, ne duha in sluha. Pretekel z njimi cca 800 km, stare pa leto in pol, ko jih operem so kot nove.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: Popusti veljajo tudi za druge trgovine TS 2 po Sloveniji.

2120 in 2130 sta skoraj enaka copata, 2130 je naslednik 2120. razlika je ta, da je 2130 malo mehkejši z malo več gel blaženja v peti. to je pa to :idea:

aja, pa še glede pranja copatov v pralnem stroju...ne tega delat ;) ker ko se kaj odlima, potem ni fino, ker je copat fuč ;)

LP TS ČOPOVA 14
 jezek.teka.teka
živijo!

mene pa zanima, če so zgoraj omenjeni ''2130 M/W'' isto kot ''GT -2130''?
 Alek
ts čopova 14 napisal/-a::arrow: Popusti veljajo tudi za druge trgovine TS 2 po Sloveniji.

2120 in 2130 sta skoraj enaka copata, 2130 je naslednik 2120. razlika je ta, da je 2130 malo mehkejši z malo več gel blaženja v peti. to je pa to :idea:

aja, pa še glede pranja copatov v pralnem stroju...ne tega delat ;) ker ko se kaj odlima, potem ni fino, ker je copat fuč ;)

LP TS ČOPOVA 14

Se pravi kupim 2130, hvala lepa ts. Glede pranja v pralnem stroju, perem jih enkrat letno. Se pa zavedam da to ni najboljše. Ampak asics so po moje tako dobri, da se skoraj nima kaj odlimat pri enem pranju, vsaj do sedaj se mi še ni.

Gremo kupit jutri, še enkrat hvala.

jezek še zate, po moje je to isto oz. je to GT 2130. M/W pomeni moški/ženski modeli, in english.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: jp jp, to je isto..samo GT sm pozabu napisat zraven :)

LP TS ČOPOVA 14
 gs1422
Ej, mojster! Ne nas učiti krive vere! V Mariboru je Asics GT2130 -20% in ne -30% kot je bilo rečeno v prvem postu. :(

Ampak glede na to, da se je prodajalec zelo potrudil in je bil tudi zelo prijazen ter ustrežljiv, bom tistih 10% prebolel. :lol:
Alek napisal/-a:Imam 2120 in sem zelo zelo zadovoljen, o težavah ki jih je napisal ton, ne duha in sluha. Pretekel z njimi cca 800 km, stare pa leto in pol, ko jih operem so kot nove.

Alek, saj ravno zato se pa koruzim: že tri leta (od tega ene pol leta celo za vsakdanje treninge) imam za dirke acisove speedstarke in mi grejo že pošteno na jetra, ker so še zmerom deviško nove in nimam frisa, da bi se pred ženo pojavil z 'nujnimi potrebami'. Tele 2130 so pa počepnile po pol leta in borih 1000 do 1200 kilometrih - še huje pa je, da so spodaj kot nove.
ton napisal/-a:
Alek napisal/-a:Imam 2120 in sem zelo zelo zadovoljen, o težavah ki jih je napisal ton, ne duha in sluha. Pretekel z njimi cca 800 km, stare pa leto in pol, ko jih operem so kot nove.

Alek, saj ravno zato se pa koruzim: že tri leta (od tega ene pol leta celo za vsakdanje treninge) imam za dirke acisove speedstarke in mi grejo že pošteno na jetra, ker so še zmerom deviško nove in nimam frisa, da bi se pred ženo pojavil z 'nujnimi potrebami'. Tele 2130 so pa počepnile po pol leta in borih 1000 do 1200 kilometrih - še huje pa je, da so spodaj kot nove.

Si pa opasen ti, v pol leta 1000-1200 kilometrov samo z enimi copati, po moje jih pa uporabljaš več. Jaz nisem tako krut do copat, jih ne teram tako kot ti. Ti pa verjamem, da si enmau jezen. Se pa nekako skompenzira, ene držijo dolgo ene pa malo manj.

Vprašanje za ts čopova: Kaj je zdaj to, so v Mariboru 2130 GT -20 ali - 30 %? Da vidimo kako ste se dogovorili. Je kar malo razlike.

gs 1422 kje si jih pa kupil? V mestu ali v evroparku? Da vidim kateri je ta ustrežljiv prodajalec? Ali obvlada?
 gs1422
Servus možakar,

Bil sem prvič v TS v Mariboru in sicer na Jurčičevi. Kolikor možakar obvlada ne vem, ker sem točno vedel kaj iščem, številko pa tudi. Noge imam tako "zjahane", da mi živ bog ni znal svetovati in sem z leti moral sam ugotivi kaj mi ugaja. Sedaj pa se tega držim.

Ker ni bilo številke na zalogi mi je šel toliko na roko, da jih bo do jutri priskrbel. Opcija naročila preko superge.si mi ni potegnila, ker me na domačem naslovu ne bo nekaj časa, na začasnem pa sem tudi bolj kot ne nedosegljiv tako, da je naročilo preko spleta odpadlo.

Sem pa bil presrečen, ko je možakar s parimi klici uredil, da bom v roku 24 ur že tekal z novimi copatki in to še 20% ceneje. 8) Bi rekla tista od Big Brotherja "Svaka čast!". :lol:

To, je to. Za razliko od Hervisa, ko ti rečejo: "Morda naslednjo sezono.".

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA