prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
Uporabniški avatar
 tae
#167375
Zanima me ali je le meni izginil gumbek "izbriši", ko sem logiran pri svojih prispevkih ali morda še komu. Pravzaprav sem sedaj opazil, da mi je izginil tudi "uredi." Možnost imam le "citiraj."

WTF :?:
 luzr
#167379
Jaz imam vse tri gumbke. Izbriši je skrajno desni in je simbol "X".
Uporabniški avatar
 vencelj
#167380
"Izbriši" ostane pri zadnjem prispevku, dokler kdo nanj ne odgovarja. Kako bi izpadlo, če bi nekdo odgovarjal na prispevek, nato pa bi ga ti zbrisal- torej bi bil odgovor na nekaj, česar ni (več).
"Uredi" imam jaz še pri vseh prispevkih.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 tae
#167429
Očitno imam le jaz doma te težave.

Mimogrede, večkrat sem svoje prispevke urejal in brisal, tako da mi je zadeva popolnoma jasna. Mislil sem, da je trenutno kaj narobe s forumom. Vseeno hvala za vajino ponujeno pomoč. (konkretno včeraj v temi Bobrovi zapisi prvega prispevka nisem mogel popravljati, zato sem ga citiral in v citatu popravil in pri obeh prispevkih nisem imel ne x-a (zbriši) in ne gumbka "uredi")

Nima veze, se bo že samo od sebe uredilo. Najbolje, da se nič ne motim, ko pišem tu gor, pa bo. :D
 spela*
#167539
Ha, zanimivo. A se ti je to mogoče zgodilo v temi Bobrovi zapisi? Ker sem ravnokar ugotovila, da svojega prispevka v tej temi tudi jaz ne morem ne urejati ne izbrisati. V drugih temah pa lahko.
Uporabniški avatar
 bobr
#167545
V moji temi je bil en čuden in sem ga spucal. Višja sila pa to :lol:
Uporabniški avatar
 tae
#167564
Ja, dejansko je bilo le v bobrovi temi, na to pravzaprav sploh nisem bil pozoren.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA