prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
 Nataša
opažam, da se zmeri bolj skrivamo....trenutno nas je šest skritih... :lol: 8) :wink:
Uporabniški avatar
 dusan
Nataša napisal/-a:opažam, da se zmeri bolj skrivamo....trenutno nas je šest skritih... :lol: 8) :wink:

Ja med službenim časom.... :) :) :) Se že odja :D :D ....
Uporabniški avatar
 Fotr
Zmeraj me najdejo! :shock: :cry:
Uporabniški avatar
 Barb
No pa naj vam bo-tud jst
Uporabniški avatar
 5rca
5 registriranih, 5 skriti in 5 gostov

:wink:
 dpop
Jaz se ne skrivam!
Ker... prvič... imam "difolt" nastavljeno, da se prijavim...
in drugič... ker "peskovnika" ni v "selfskroling" temah, pa sem prelen
da bi na roke pregledoval...

Evo... to je to... pa tudi sicer ne vidim razloga da bi se skrival.

Če pa eni radi samo "gledajo"... tudi prav (Voayers United PRESS) :wink:

1293 Darko

P.S. Ostali pa... ko šta voli, nek izvoli! :wink:
Uporabniški avatar
 lunca
Jest se pa sploh ne znam skrit, sem zmeri sam gost! :lol:
 dpop
lunca napisal/-a:Jest se pa sploh ne znam skrit, sem zmeri sam gost! :lol:

V zgornjem meniju izbereš "Tvoj profil", potem med "Nastavitve" poiščeš
opcijo "Skrij me, da ne bom viden med pregledovanjem foruma", odkljukaš "Da" in na koncu "Pošlji"... to je to!

In naslednjič, ko se boš prijavila bo... "lunin mrk" :wink:

1295 Darko

P.S. To jaz govorim na pamet... še nisem preveril... bi moral kateri
od "skrivačev" predstaviti "detaljni postopek" :twisted:
Uporabniški avatar
 Matevz
Nta je govorila o skritih registriranih userjih in ne voajerjih :)

Problem se pojavi, ker zjutraj vklopiš računalnik, Firefox avtomatično med drugimi tabi odpre tudi TF, ki ga ves dan zaradi veliko dela človek niti pogleda ne :wink: potem pa te vsi obtožujejo, da ne delaš drugeega kot na forumu visiš, saj si stalno na spisku prijavljenih. Opcija skritega uporabnika je zato skoraj nujnost.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Matevz napisal/-a:..... odpre tudi TF, ki ga ves dan zaradi veliko dela človek niti pogleda ne :wink: potem pa te vsi obtožujejo, da ne delaš drugega kot na forumu visiš, saj si stalno na spisku prijavljenih. Opcija skritega uporabnika je zato skoraj nujnost......

Imam popolnoma enako mnenje... :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
Matevz napisal/-a: potem pa te vsi obtožujejo, da ne delaš drugeega kot na forumu visiš, saj si stalno na spisku prijavljenih. Opcija skritega uporabnika je zato skoraj nujnost.

aha ... mene je Lučko enkrat takole nahrulu, da skos gor visim ... zdej se pa skrivam pa me ne more več :wink:
 dpop
Ja prou noooo... ste me prepričali!

Od danes naprej grem tudi jaz v ilegalo! :wink: :lol:

1297 Darko

P.S. Čez kakšen mesec bo situacija verjetno takšna:
Trenutno forum pregleduje 28 uporabnikov : 1 registriran, 23 skritih in 4 gosti

Se kdo javi, da bo registriran? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
 Nataša
Po en stran je fajn videt, kdo je na forumu...pa pol loh komu pošlješ ZS, nej gre spat, če sred noči gor visi :wink:

sam je pa res smotan, če vsi težijo: "joj ti maš pa cajt skoz na forumu viset, jest pa nimam cajta, mam pa fuuuul dela, sem pa fuuuul pomemben in bizi in oh in sploh", itak je pr Slovencih to en tak nacionalen šport, kdo več dela in kdo je bl zmatran in kdo ma manj časa... :evil:

nimaš kej!
Uporabniški avatar
 Fotr
Jest pa malo menjam skrivanje in kazanje. 8) Če sem sam nase jezen, da se še videt ne morem, potem se skrijem, če pa sem dobre volje, se pokažem in kot narcis občudujem :shock: lepe zelene črke v mastni pisavi in veliko začetnico F, ki je skoraj tako lepa, kot dejanja, ki se med drugimi začenjajo na isto črko. :oops: Pa tudi besede, ki se nehajo na F so lepe, posebno ena. Potem pa si rečem, evo to sem pa jaz. 8)
Včasih se pa skrijem tudi če sem dobro razpoložen, nakar se malo ustrašim in rečem, ja kje je pa Fotr in se raje hitro pokažem, da sem še bolj zadovoljen. :D Včasih se pa skrijem zato, da nimam slabe vesti, ker sem kar naprej na TF in če se ne vidim, potem me ni, pa tudi časa nimam, da bi ves dan kazal navzočnost. :evil: Skrijem se, pa je in me ni in slabe vesti tudi ni, ostane pa veliko časa za druge stvari, pa še TF lahko preberem in še celo kaj napišem, pa še gor me ni. Fajn ane? Skrivači imamo vedno kakšne privilegije! 8)
Ja, ja, tko je to!
Uporabniški avatar
 lunca
Hvala, dpop! Zdej sem pa tud jest skrita! :wink: No, slikce si pa še kljub navodilom Fotra ne znam uštimat. Kaj je s tistim urejevanjem fotoportretov, za katerega si se prostovoljno javil?

Se strinjam z Natašo o pomembnosti določenih ljudi. Men se je celo zgodilo, da mi je ena rekla: "O, maš pa velik cajta, če lohk tečeš!" Da ne omenim, kakšno zgražanje je, če grem k frizerju! :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA