prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
Uporabniški avatar
 polpiskra
#301390
Nekaj se je v zadnjem mesecu spremenilo. Do pred kratkim, sem lahko TF preletaval s svojim telefonom. Priljubjeno opravilo, če kje čakaš pa imajo glih wi-fi, ali pa zjutraj tam, kamor gre še cesar sam.

Sedaj se mi dogaja pa tole, da mi stran postavi tako, da mi odreže levi rob in se člankov in tem sploh ne da več brati. :--(

Najprej sem mislil, da sem kakšno nastavitev zmrda (ali pa se je sama). Nastavitve sem pregledal in so tako kot morajo biti. Vse druge strani, ki jih redno spremljam delujejo brez problema.

Ali sem jaz edini :?:
#301401
polpiskra napisal/-a:Sedaj se mi dogaja pa tole, da mi stran postavi tako, da mi odreže levi rob in se člankov in tem sploh ne da več brati. :--(

Živjo, imam Android 4.0 in isti problem. Sem pa ugotovil, da če stran osvežiš potem jo pravilno prikaže. Je pa tečno vedno klikat refresh. Se mi je pa to zgodilo tudi že na PC-ju.
#301468
prosim vse ki imajo težavo s pregledom TFja na mobilnih napravah da na urednik@tekaskiforum.net pošljejo info kak sistem uporabljajo, kateri brskljalnik, lahko tudi slikco kako prikaže/neprikaže stran, da se bodo naši ITjevci lažje lotili iskanja rešitve.. hvala..
#301538
Meni pa na računalniku ne dela TF stran
-počasi odpira
-stran se postavi čisto levo in šele po osvežitvi na sredino
-v klepetalnici mi ne objavi klepeta
-kdo je na forumu pa pokaže le par sekund po osvežitvi ali spremembi strani, potem pa ne več

Uporabljam Google Chrome brskalnik
#301541
ROSI64 napisal/-a:-počasi odpira
-v klepetalnici mi ne objavi klepeta
-kdo je na forumu pa pokaže le par sekund po osvežitvi ali spremembi strani, potem pa ne več

Uporabljam Google Chrome brskalnik


Meni tudi, meni tudi :o :shock:

A sem pogruntala naslednje; če grem v klepet, napišem in hočem poslat.... NI ŠANS!
Če pa grem v tisti zavihek poleg Klepeta, kjer piše Več, tam pa mi pokaže tudi, kdo je na forumu in tudi objavi, kar napišem.
Probaj, če rata...
Je pa res zadevo najbrž kje za poštimat... kje, bo pa kaj Ero povedal?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA