prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
#125275
hoj,

od 1. aprila dalje na Tekaškem forumu na več mestih spet pojavljajo oglasi, ki vabijo k sodelovanju v anketi MOSS.

kaj sploh je MOSS? kratica pomeni Merjenje Obiskanosti Spletnih Strani in je verjetno edina resno zastavljena akcija za neodvisno meritev uporabe spletišč v Sloveniji. Sestavljena je iz treh delov: tehničnega merjenja obiska spletišč, spletne ankete in telefonske ankete.

MOSS se izvaja dvakrat letno - pomladi in jeseni. To pomlad se MOSSu v drugo priključuje tudi Tekaški forum. in tu nastopite vi :)

Prosim vas, da obvestite vse, za katere menite, da jih zanima tematika Tekaškega foruma, naj ga obiščejo. kliknite tudi na pasice MOSS in izpolnite anketo. Saj ni predolga. Dobra minutka je potreba za izpolnjevanje. Preverjeno!

Tekaški forum sicer mesečno obišče nad 30.000 različnih obiskovalcev, ki mu namenijo okoli 60.000 obiskov. s pristopom k meritvi MOSS želimo te številke tudi uradno potrditi.

Bistvo pa ste v vsakem trenutku vi - obiskovalci in uporabniki foruma. vsebina foruma je za vas in vi delate vsebino. zato se bomo skupaj še naprej trudili, da bo naša družina rasla ob kvalitetnih vsebinah in dodatni ponudbi. poleg sodelovanja na forumu in srečevanja v živo bomo še naprej nudili nagradne igre in uganke, poskrbeli bomo za ugodne nakupe kvalitetne opreme in pripomočkov, trudili se bomo, da bo do vas prišlo čim več koristnih informacij - vse za en namen - da se skupaj zmigamo in gremo na tek :D

Hvala vam za pomoč in povejte naprej ...

Mimogrede - jesenska meritev MOSS nam je namerila dobrih 15.000 različnih obiskovalcev, kar je precejšnja razlika glede na naše meritve. Jaz bolj verjamem našim meritvam.
Nazadnje spremenil ero, dne 09 Maj 2008, 11:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Laufer
#125310
Trudim se, da bi ti ustregel in našel oglas za MOSS, vendar mi nikakor ne uspe.
Bom še poizkušal.
Uporabniški avatar
 Laufer
#125321
Mi je nekako ratalo, ampak na naključno izbranih temah na TF, MOSS nisem zaledil v zadnjih 2 urah.
Očitno imam nesrečo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA