prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

Tekaški forum je od ravnokar (končno) preseljen na novejši in precej manj obremenjen strežnik. po pravici povedano je trenutno edino spletišče na tem strežniku :)

datoteke sem preselil že v soboto popoldne, podatkovno bazo pa ravnokar. malce se je zataknilo pri eni tabelci, zato ste nekateri videli tudi sporočilo o napaki, če ste želeli kaj objaviti. sori :oops:

tako, v upanju na nemoteno delovanje foruma vas lepo pozdravljam. če pa opazite kako čudno zadevo med uporabo (mislim tehnično, ne vsebinsko :D ), me vsekakor obvestite - hvala!

in hvala za potrpljenje :wink:
 ŽULJ
kaj pa gumb išči?
Meni ne deluje.
Je to slučaj?
Uporabniški avatar
 majcha72
Meni se tudi zdi, da nekaj ni OK. Karkoli vpišem v iskalno polje, ni nobenih zadetkov. Da na tekaškem forumu ni niti enega zapisa, ki bi vseboval besedo tek... :roll:
 ton
Da ne bomo samo sitnarili: bravo, Ero, upravljati s to mašinerijo ni tek do prvega wcja. Džizs, pri enem drugem forumu je bila selitev tako velik dogodek, da smo morali maltene vsi uporabniki vzeti dan dopusta...
Uporabniški avatar
 UršaR
Živjo!

Eno vprašanje - mogoče se bo komu zdelo smešno, ampak ta trenutek nimam koga drugega vprašati. 2 dni nisem in nisem mogla priti na TF. Očitno je bilo to povezano s selitvijo (??). Poskusila sem tudi na drugem računalniku, pa je v sredo še šlo, včeraj žal ne več. Zdaj pišem spet z drugega. :)

Any idea??

Hvala za odgovor in lp, Urša
Uporabniški avatar
 UršaR
ero napisal/-a:ne, to ni povezano s selitvijo ampak (verjetno) z nastavitvami računalnika.

No, potem bom pa resetirala vse računalnike, pa ni vrag, da ne bi delalo. :D Kljub temu hvala za odgovor!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Vlajko
Dvomim, da bo resetiranje dovolj.
 wind
majcha72 napisal/-a:Meni se tudi zdi, da nekaj ni OK. Karkoli vpišem v iskalno polje, ni nobenih zadetkov. Da na tekaškem forumu ni niti enega zapisa, ki bi vseboval besedo tek... :roll:

Dokler Ero ne poštima, si pomagaj z guglom, v iskalno polje napiši:

site:tekaskiforum.net tisto_kar_iščeš
Uporabniški avatar
 majcha72
wind napisal/-a:
majcha72 napisal/-a:Meni se tudi zdi, da nekaj ni OK. Karkoli vpišem v iskalno polje, ni nobenih zadetkov. Da na tekaškem forumu ni niti enega zapisa, ki bi vseboval besedo tek... :roll:

Dokler Ero ne poštima, si pomagaj z guglom, v iskalno polje napiši:

site:tekaskiforum.net tisto_kar_iščeš

O, najlepša hvala za namig. :cast:
Uporabniški avatar
 UršaR
Vlajko napisal/-a:Dvomim, da bo resetiranje dovolj.

Saj to je bilo mišljeno bolj kot hec. Zdaj vse dela.

LP, Urša

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com