prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Wega
Pametno je hraniti pas in uro narazen (vsaj 4 metre), sicer ti lahko "meri pulz" v predalu in gre zato baterija hitreje.
 NeMiran
Pozdravljeni!

V torek sem kupil novo DURACELL batreijo za senzor srčnega utripa Sigma PC 15. Po 8 minutah teka je ura kazala 0 utripov na minuto :x . Ker sem bolj verjel sebi kot uri se nisem ustrašil, da sem mrtev, ampak sem mirno tekel naprej. Prišel pa sem do ugotovitve, da je z mojo Sigmo res nekaj narobe.

Poklical sem na servis, kjer so mi prijazno povedali naj jo prinesem nazaj. Danes sem brez težav dobil novo uro in senzor. Zelo korektno in pohvalno :lol: .

Mogoče bom pa tudi jaz presedlal na vlak zadovoljnih uporabnikov Sigma PC-15.
Uporabniški avatar
 izi71
NeMiran napisal/-a:
Jaz tečem s Sigmo PC15 dve leti, pa ni nobenega problema. Baterija še vedno deluje, je pa prednost v tem, da jo lahko tudi sam zamenjaš.

izi71 Ali sem prav razumel, da dosedaj v dveh letih še nisi zamnejal baterije? Govorim za senzor, ki si ga pripneš na prsa. Če to drži, potem je z mojim nekaj hudo narobe, saj sem letošnje poletje zamenjal vsaj 4 baterije in kar nekajkrat ostal brez meritev. Ura in pas pa sta daleč drug od drugega, ko ju ne rabim.

LP
Hoj NeMiran

V uri in niti v pasu, ki sem jo kupil dve leti nazaj še nisem menjal baterije, pred kratkim sem kupil enako za mojo drugo polovico, pa sem moral takoj zamenjati baterijo v uri. Verjetno je bila stara, kupil pa sem jo kar v Sparu (baterijo) za cca 2€. Sicer pa uro shranjujem čisto ob pasu in zgleda da ni problema s kakšno pretirano porabo v mirovanju.
Toliko za zdaj.

Lepo se imejte, Izi
 wind
Wega napisal/-a:Pametno je hraniti pas in uro narazen (vsaj 4 metre), sicer ti lahko "meri pulz" v predalu in gre zato baterija hitreje.

Oddajnik v pasu itak ne dela, če so kontakti na pasu suhi (ni nič vlage gor). Sprejemnik v uri pa tudi ne dela, če je ura v standby načinu (ko prikazuje samo čas).

Zato je pa pametno po vsaki uporabi pas oprat in obrisat, preden ga pospraviš v predal.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA