prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 klatez
Oktobra baje prihaja med nas Garmin Forerunner 50:

Slika

Brezžična povezava z računalnikom, brez GPS, uporablja foot pod in/ali senzor za kadenco.

Po moje se bo kasneje pojavil še kakšen GPS pod za to napravico (saj govorimo o Garminu a ne?).

In še priporočene cena za ZDA:
Garmin 50 + USB ANT stick = 99 USD;
Garmin 50 + USB ANT stick + foot pod = 149 USD.

Več o tem na : https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=10527
in: http://www.prnewswire.com/cgi-bin/stories.pl?ACCT=104&STORY=/www/story/08-08-2007/0004641550&EDATE=

He, he - zgleda, da se bo Garmin spustil v neposredni spopad s Polarjem, Suuntom in ostalimi. Jesen bo še zanimiva...
Uporabniški avatar
 klatez
Verjetno res ne bo, spopad pa bo zanimiv in upam da ugoden za naše žepe!

Zanima me, kdo dela GPS pode za Polar in Suunto.

Ker firmo, ki dela FOOT pode za vse tri, je lani kupil Garmin.
In verjetno tudi zato gre razvoj pri Garminu v to smer...
Uporabniški avatar
 Athena89
Že ima kdo Garmin Forerunner 50? Se splača kupit?
Uporabniški avatar
 Cyclop_si
Sigurno se ne splača! :shock:
Pa sej tudi teči se ne splača. Superge uničuješ, drese obrabljaš ker jih moraš prati... skratka sami stroški, nič pa ne zaslužiš s tekom (razen redkih profesionalcev) :twisted:
Uporabniški avatar
 Athena89
Se pa poplača na drugačen način, če ne z denarjem :wink:

Torej, ima kdo izkušnje z omenjeno uro?
Uporabniški avatar
 5r002
Pozdravljeni

Zanima me ali kdo že uporablja Garmin Forerunner 50... ker o njej ne najdem mnenj... kako je z funkcijami... utrip...

Kako se obnese Garminov PC program za analizo treningov? Ali ti program tudi sam načrtuje trening(kakor suunto)?

lp
Uporabniški avatar
 tae
Na ljubljancu sem v šotoru spraševal o tej uri. Menda, da trenutno obstaja le osnovni model, kljub temu, da se že oglašuje in prodaja po internetu tudi nadgradnjo (ura+srčni pas+foot pod+usb). Morda sem še kaj spustil. Informacij še ni na voljo, ker je zadeva v Sloveniji precej nova. Aja je pa zanimivo, da je zadeva kompatibilna z vsemi garminovimi pripomočki, vključno z gps pod-om. Maxi izvedba te pride cca 200 EUR, kar je pa še vedno dovolj ugodno v primerjavi s podobnimi igračkami. Mene kljub vsemu kar mika in po mojem si jo bom kar sam kupil za rojstni dan. (mogoče mi jo bo pa kdo drug)
Uporabniški avatar
 5r002
tae napisal/-a:Na ljubljancu sem v šotoru spraševal o tej uri. Menda, da trenutno obstaja le osnovni model, kljub temu, da se že oglašuje in prodaja po internetu tudi nadgradnjo (ura+srčni pas+foot pod+usb). Morda sem še kaj spustil. Informacij še ni na voljo, ker je zadeva v Sloveniji precej nova. Aja je pa zanimivo, da je zadeva kompatibilna z vsemi garminovimi pripomočki, vključno z gps pod-om. Maxi izvedba te pride cca 200 EUR, kar je pa še vedno dovolj ugodno v primerjavi s podobnimi igračkami. Mene kljub vsemu kar mika in po mojem si jo bom kar sam kupil za rojstni dan. (mogoče mi jo bo pa kdo drug)

ne vem če je kompatibilna z gps podom...
no-upam da imaš kmalu rojstni dan... pa upam da boš vsaj ti kaj napisal o tem modelu!;) morda ga kupim tudi jaz...
Uporabniški avatar
 tae
Jah, 5r002 in vsi ostali, ki vas ta urca zanima. Nič kaj preveč dobrih informacij nimam. Namreč trenutno je možno v Sloveniji dobiti le osnovni model (brez dodatne opreme). Vse ostalo lahko pričakujemo šele konec leta ali bolje rečeno na začetku naslednjega. Zdaj pa ne vem, ali čakati, ali vmes nabaviti kaj drugega. Tako, da očitno še nekaj časa ne bo dodatnih informacij o uporabnosti omenjene igračke.
Uporabniški avatar
 Wega
Garmin Slovenija ima v ceniku Forerunner 50 HR+FP (ANT usb ključ, HR monitor, števec korakov) **novo** 165,83 199,00 47.688,36
Ali ni to to?
Uporabniški avatar
 tae
Wega napisal/-a:Garmin Slovenija ima v ceniku Forerunner 50 HR+FP (ANT usb ključ, HR monitor, števec korakov) **novo** 165,83 199,00 47.688,36
Ali ni to to?

Ja Wega, tudi jaz sem mislil, da kar je na internetu, je tudi naprodaj. Žal ni tako. Oglašujejo že, čeprav še ni v Sloveniji. (še enkrat naj povdarim, da je trenutno možno dobiti le osnovno varianto za 120 EUR, katero oglašujejo tudi na jumbo plakatih.)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA