prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 ton
Anima Sana In Corpore Sano - VAU! In to pogruntalo par Japoncev tam v 50. letih.
 ton
Anima Sana In Corpore Sano - VAU! In to pogruntalo par Japoncev tam v 50. letih.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a: Pa roko na srce, 2120 tudi niso toliko boljši, da bi lahko rekli, da je cenovna razlika upravičena :?
Nevem, najbolj natančno bi itak ZdravkoC lahko pokomentiral zadevo, saj on uporablja oba modela kar nakaj časa...
Torej Zdravko?... :D ,da te čujemo..

Hvala za besedo :P :--
čuj, pa saj sem že povedal :argue:
meni je všeč, da so odlični modeli, cene pa postanejo zastarele, kot je sedaj za model 1110. Toliko :D
Uporabniški avatar
 primus
50cent napisal/-a:...Pa roko na srce, 2120 tudi niso toliko boljši, da bi lahko rekli, da je cenovna razlika upravičena...
to je pač čar presoje vsakega posameznika.

poznam oba modela - zame razlika obstaja in sem jo pripravljen tudi plačat.

primus
 orlytm
No, zdej mam za seboj že enih par tekov v novih Asics Gel Kayano 13 in lahk sicer samo potrdim, da gre za odličen copat, ampak če bi zdaj še enkrat kupoval, bi vzel 40€ cenejši gt-2120, ki je za rekreativca mojega kova povsem zadosti dober copat.

Vsekakor pa mi ni žal nakupa ... sam, da se teče :)

lp
OrlyTM
Uporabniški avatar
 pegaz
Primus, stari moj,

ne morš verjet, ampak pegazov ata je končno nabavil tud GT-2120
Zarad dolarja so bile tko znižane, da sem moral v klet ponje.
In zdaj bomo na lastne noge preverili, o čem ti to govoriš!

Tko da - letos nismo uspel nobenga skupnega treninga ubost na Vrhniki, ampak drugo pomlad pričakuj mene in moje nove asice! ;)

Lep pozdrav iz Bushlandije,

Pegaz :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA