prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 iverson
Imel sem podobne edina razlika da so bile brez GTX membrane. Meni so služile, dobro so se mi oprijele noge, ter imele dobro uravnavanje pronacije. Samo na začetku so nekam trde, pa kar kmalu so izgubile kar nekaj blaženja.
Uporabniški avatar
 lucky
Jest imam lanski model, brez luknje za iPod oddajnik. Uporabljam jih kot druge copate, bolj za grdo vreme in po makadamu. Kljub membrani jih tu in tam uporabim tudi poleti, pa ni panike glede potenja. V zimskem času pa zaradi membrane GTX tečem pretežno v njih, je občutek toplote boljši.

Z njimi sem v glavnem zadovoljen, letos pretekel Lublanca v njih zaradi dežja (ko se je ulilo, mi ni več pomagala), pa ni bilo težav. Sem med težjimi tekači in mi ustreza, da so v petnem delu zelo stabilni. Moti me edino ozek srednji del, kjer mi ob malce bolj zategnjenih copatih neprijetno pritiska ob rob stopala. Se mi zdi, da je to zaradi izrazite pronatorske oblike. Tega pri prejšnjih nikicah (pegasus) in zdajšnjih adidaskah nisem nikoli občutil.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA