prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 kluzo
A smo lahko še kaj nestrpni ali kar pozabimo na INOV-ke?

A bo uvoznik za obresti še kakšne nogavice primaknil zraven?
Uporabniški avatar
 ero
prosim, ne pozabit :) mi je kar nerodno, ker le obljubljam, copat pa ni in ni :(

uvoznik mi je obljubil, da bodo inovejtke tu sredi prihodnjega tedna. krivi pa so Angleži, ker imajo očitno preveč dela ...

res se opravičujem, ker vas nategujem z obljubami a sam sem v istem položaju :)
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

tole se vleče že huje kot jara kača a smo žal v položaju, ko ne moremo narediti nič drugega, kot da čakamo :(

a vseeno imam dobro novico - copati so bili v ponedeljek poslani iz Anglije. torej bojo zdaj zdaj pri nas! takoj, ko jih prejmemo, vas o tem obvestim. takrat se bom tudi z vsakim od naročnikov dogovoril ali mu naročeno pošljemo po pošti ali bo copate osebno prevzel na naši stojnici na sejmu Gibanje in šport.

kot opravičilo za čakanje bomo vsakemu naročilu dodali še darilce!
 večno mlad
Jest jih že mam. A veste kva so lepe.

Hvala Erotu.
Uporabniški avatar
 žine
Erotu se lepo zahvaljujem tudi jaz. Res so lepe (Miklavž je pa zraven še nogavičke pritaknu, da ne bom prehlada staknu :D )
lpŽ
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

po vsem čakanju smo končno vsi dobili naročeno. vmes je bilo tudi par zamenjav zaradi napačno izbrane velikosti. tako sta pri meni še dva para copat. bi ju kdo vzel, preden ju vrnem?

na voljo sta:

Roclite 318 GTX , velikost 41,5, akcijska TF cena 112,00 €
Slika

F-Lite 305PK GTX, velikost 44, akcijska TF cena 112,00 €
Slika

če vas zanima nakup, mi pišite na oprema@tekaskiforum.net - kdor prej potrdi, dobi :)
Uporabniški avatar
 Tasko
@ero

A bo mogoče možna kakšna proba Inov copat..vsaj za številko?

lp, Blaž
Uporabniški avatar
 Tasko
tole bi bilo super :D

kakšne številke pa bodo? Kje bi se pa dobili?

lp, BLaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA