prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Slycer
Hi!

Torej ... Rad bi se spustil v prečudovit svet teka :]. Zivim na brdu, kjer je veliko raznih potk skozi rožnik, imamo pot spominov, ter druge. Imam tudi kondicijo, saj sem aktiven kolesar(4 leta) in tenisac(10 let).

Problem je nastal pri izbiri opreme:/. Tako da bi Vas prosim, ce mi lahko svetujete, pri izbiri tekaskih copatov, nogavic, ter obleke. Pajkice, hlace, majce.

Am... Ker se mi niti sanja ne .. Kaksn "stil" je pri teku ... Me zanima ... Kratke hlace cez pajkice to je ql ane? Namrec samo v pajkicah niti prblizn ne mirlm laufat okol :P, bi jih pa imel zaradi znoja.

Kaj pa majca? A so to da navadno majco? al kaksno posebno?

Pri nasvetih poskusajte navesti opremo, ki je dobra in bo zdrzala cim dalj, saj sam nakupujem po reku: "Nism dovol bogat, da bi kupoval slabo robo."

Rabim torej:

- Tekaske copate
- Nogavice
- Pajkice
- Kratke hlace(pa to ne mislim tistih, tekaskiv v obliki trikotnika, navadne kratke)
- Majce

Sedaj pa na plano z nasveti =).

P.S.: Ce bo kdo navedel kaksen konkreten primer obleke, naj pazi da bo nekak zgledal tut lepo. Kaj cm..Smeker sm :/.

Pa hvala.
Uporabniški avatar
 cyc
http://www.nikerunning.com

Gear -> Men's clothing

Kratke hlače čez pajkice? To bi moral vidt :twisted: :twisted: :lol:

Čeprav - za začetek ti verjetno ne bo krona z glave padla, če boš tekel v navadnih kratkih hlačah, poskrbi pa za ustrezne tekaške copate.
Uporabniški avatar
 bojanu
Pojdi recimo v Tomas sport s polnim tošlom, pa te bojo vrhunsko opremili od glave do pete :lol: Včasih je bil res ponudba slabša, kot v tujini, a so se časi spremenili.

PS danes popoldne imaš v Tivoliju priložnost pogledat najnovejše trende tekaških oblačil za ženske :shock: Boš dobil kakšno idejo, kaj se sedaj nosi, če hočeš biti v stilu :wink:
PSS kot aktiven kolesar si gotovo že pogruntal pomen ta pravih materialov za oblačila. Pri teku je isto
Uporabniški avatar
 mare
Se mi zdi, da če laufaš po trnovem pa po centru med pubi je obleka zelo pomembna. Za po gozdu so pa bolj važne superge in mirno lahko tečeš tudi v raznih reklamnih majicah, ki ji dobiš na raznih rekreativnih prireditvah.
Uporabniški avatar
 cyc
Hint: dokler ne tečeš na kake daljše zadeve so navadne majice s kratkimi rokavi čisto OK. Itak greš po teku direkt pod tuš ... Potem boš pa že sproti videl kaj potrebuješ.

Imaš pa problem :twisted: Ti bi šminkiral z opremo, hkrati pa je ne bi imel (pajkic nočeš :twisted: ).

C c c c ... :lol:
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D karkoli bos kupil, kupi dobro, cetudi malo drazje. Ne tlaci pa zadaj ko je vroce nase bombaza.
 Slycer
Haha, hvala za nasvete =).

cyc napisal/-a:Hint: dokler ne tečeš na kake daljše zadeve so navadne majice s kratkimi rokavi čisto OK. Itak greš po teku direkt pod tuš ... Potem boš pa že sproti videl kaj potrebuješ.

Imaš pa problem :twisted: Ti bi šminkiral z opremo, hkrati pa je ne bi imel (pajkic nočeš :twisted: ).

C c c c ... :lol:

Imas v mislih pajkice in nic drugega al v kaksni kombinaciji?:P
 K.T.
zakaj pa bombaz ni v redu? Predvidevam da zaradi znojenja? Slisala sem, da so neki 'novi' (no, verjetno so ze nekaj casa na trgu, samo nikoli jih se nisem preizkusila) materiali super pri odvajanju znoja in sploh nimas neprijetnega obcutka, da si moker... a mi lahko poveste, kateri so ti materiali in kaksne imate izkusnje pri uporabi taksnih majic, hlac...

Glede izgleda se pa jaz nikakor ne bi obremenjevala, saj itak ne gres teci v mesto :roll: :shock: :lol: , ampak nekam v naravo na svez zrak in stran od mestnega vrveza in smoga, kajne? Teces pa tako ali tako zaradi lastnega uzitka in zadovoljstva in se ponavadi ne obremenjujes s tem, kako izgledas, ampak bolj, kako se pocutis :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA