prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 tinche
Lepo pozdravljeni,

sem nov na tem forumu in aktivno tecem selel kratek cas.
Nekako bi rad prisel do te zadeve
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Shoe-Pouch-for-Nike-ipod-Sports-Kit-FREE-P-P-to-UK_W0QQitemZ320307626666QQihZ011QQcategoryZ2913QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262,
pa me zanima ce bi bil kdo pripravljen tole narocit,problem pri meni je, da nisem clan paypal-a in ce prav razumem, naj bi tale ponudnik vse mednarodne transakcije vrsil preko storitev paypal-a.

Ce bi tole rec kdo slucajno naroceval,bi se pridruzil k narocilu za 2 ali vsaj en kos omenjenega.
Za angaziranost posameznika bi bil pripravljen pustiti tudi kak euro vec,po povzetju seveda...
lp in lep dan.... :D
 Jru
Ravno te sem videl v Tomas sportu v Novem mestu, po vsej verjetnosti jih imajo tudi v drugih trgovinah tomas sport.

Če ti pa ne rata, mam pa jst enga viška (črnega) pa ti ga prodam za 5 eur.

pozdrave,

jru
 tinche
...oj,sem klical v mariborskega,europark,pa pravi da naj bi v prihodnosti to dobili....,nisem imel obcutka kako dolgo naj bi tole trajalo.
Ce si pripravljen po ZS sprejeti moje podatke,te bi prosil za prodajo-nakup,seveda v primeru nastalih stroskov ceno utrezno povceaj + postnina seveda...

l.p. in hvala... :D
Uporabniški avatar
 Loni
tinche, jaz imam doma enega, še zapakiranega z računom (6,39 evra), kupljenega v TS za nekoga, ki si je potem premislil, ja, tudi taki se najdejo. Pošlji zs, če ga želiš, ti ga lahko še danes pošljem.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA