prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Lep pozdravček vsem skupaj!

Ker se po nekaj mesečnem premoru zaradi poškodbe kolena odločam za nakup novih copat Asics in sem slišala, da je test v TS precej zanesljiv pokazatelj pravilne izbire ustreznih tekaških copat me zanima, kaj potrebujem s seboj na tak test (predvidevam, da v kavbojkah ravno ne morem na tak test, ali pač?) in pač kako sploh izgleda, koliko časa traja, ali je potrebna predhodna najava?

Hvala, lep tekaški pozdrav!
Uporabniški avatar
 Classix
Test se opravi na tekaški stezi, traja nekaj minut, praviloma se ni potrebno naročati v naprej, ni pa greh. Cena (je bila...) 10 evrov, strošek ti v primeru, da se odločiš za nakup novih copat povrnejo oziroma odbijejo od cene copat. Test opraviš v nogavicah, morda tudi bos... lahko tudi v kavbojkah. Malo jih zavihaš, pa je. Ko je test opravljen ti pokažejo posnetek gibanja nog, svetujejo pri izbiri...

Uspešno testiranje in prijetno tekanje ti želim!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 RoKo
Imam v planu ta ali drugi mesec. Morda ugotovim kaj presenetljivega.
Uporabniški avatar
 UršaR
Jaz sem bila v kavbojkah. Ni panike. Zavihaš, pa je. Si pa v nogavicah (ali bos). Posebne priprave niso potrebne.

LP, Urša

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA