prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 matjaz
vceraj so v ljubljani, v stari ljubljani odprli novo (tomas sport) NIKE trgovino.
IZBIRA superg je res velika.
NAVALI NAROD NA ...
Uporabniški avatar
 Manika
matjaz napisal/-a:vceraj so v ljubljani, v stari ljubljani odprli novo (tomas sport) NIKE trgovino.
NAVALI NAROD NA ...

Hm, sem bila včeraj tam, pa sem po parih minutah šla ven, ker je ponudba (vsaj, kar sem videla) manjša kot pa v katerikoli drugi trgovini, kjer prodajajo še 10 drugih firm. A sem kaj falila v tej trgovini? Mogoče kakšen štuk? :?
No, gledala sem v glavnem ženske superge za tek, pa je bilo zelo malo modelov, da ne govorim, da niti ta novih skylonk niso imeli, ko jih v drugih TS2 trgovinah že imajo. Ne vem, no, jaz sem odšla zelo razočarana. :(

Pa tekaškega tekstila imajo tudi zelo malo (opazila sem samo moske majčke in pajkice).

Matjaž, povej, če sem res kaj falila, da grem še enkrat pogledat.
 mojA
Naslova pa nočeš povedat, al pa bolj točno lokacijo, kaj ? Da ti ne bomo pred nosom ta dobro robo pobral. Ejejejej!
Uporabniški avatar
 matjaz
Manika napisal/-a:
matjaz napisal/-a:vceraj so v ljubljani, v stari ljubljani odprli novo (tomas sport) NIKE trgovino.
NAVALI NAROD NA ...

Hm, sem bila vcˇeraj tam, pa sem po parih minutah sˇla ven, ker je ponudba (vsaj, kar sem videla) manjsˇa kot pa v katerikoli drugi trgovini, kjer prodajajo sˇe 10 drugih firm. A sem kaj falila v tej trgovini? Mogocˇe kaksˇen sˇtuk? :?
No, gledala sem v glavnem zˇenske superge za tek, pa je bilo zelo malo modelov, da ne govorim, da niti ta novih skylonk niso imeli, ko jih v drugih TS2 trgovinah zˇe imajo. Ne vem, no, jaz sem odsˇla zelo razocˇarana. :(

Pa tekasˇkega tekstila imajo tudi zelo malo (opazila sem samo moske majcˇke in pajkice).

Matjazˇ, povej, cˇe sem res kaj falila, da grem sˇe enkrat pogledat.

ne nic nisi falila. to je NIKE stacuna zato je tukaj sami NIKE roba. zenske skylonke so....samo malo okoli poglej.

je pa to bivsa TOMAS stacuna- poleg PUME.
Uporabniški avatar
 Manika
matjaz napisal/-a:
ne nic nisi falila. to je NIKE stacuna zato je tukaj sami NIKE roba. zenske skylonke so....samo malo okoli poglej.

je pa to bivsa TOMAS stacuna- poleg PUME.

Ja, vem, da je to NIKE trgovina, ampak sem tudi pričakovala, da bodo tu prodajali več Nike artiklov, kot jih imajo po drugih trgovinah, ponekod še več, kot pa v tej specializirani trgovini. Pa saj Nike dela vse živo :)

Skylonke so bile na policah, ampak se ta star model, pred trgovino so pa plesali/e voditelji/ce aerobike v ta novih :?

No, pa saj ni važno, jaz sem samo drugačno predstavo imela v glavi, kako naj bi ta trgovina zgledala, a ne? Za koga drugega bo čisto OK, če bo tam našel tisto, kar je iskal.
 Lučko
Hoj forumci, :lol:
Mene pri laufu že mal zebe, pa sem se v soboto odpravil, da si kupim kakšen kos opreme z dolgimi rokavi. Po ogledu trgovin v BTC, kjer ni bilo nič pametnega, mi nekdo svetuje naj grem v stari del LJ na Mestni trg 18, kjer je trgovina NIKE (moja fara :cast: ).
Ko vstopim v trgovino, me nekdo pozdravi z »živjo«, :shock: pogledam naokrog in zagledam Matejo (to je taboljš polovica Igorja, šefa TS2), ki tam dela. Joj kako sem je bil vesel, v trenutku sem se počutil zelo »domače«. :lol: Mateja mi prijazno razkaže trgovino, predvsem pa mi pokaže stvari, ki so kakorkoli povezane s tekom. Res forumci bogata izbira NIKE od superg, trenirk, nogavic, naglavni trakov, kap, vsemogočih torbic, pajkic, dresov…vse za lauf. Pove mi tudi, da pričakuje v prihajajočem se tednu tam nekje v torek, zimsko kolekcijo NIKE (dri-fit), tu je predvsem mislila na drese dolgi rokav, dolge pajke, anorake… A ni to fajn :wink:
PS
Jaz sem šel iz trgovine za sedaj prazni rok :cry: , kar pa ne morem reči o moji hčeri, ki me je tik-tak opulila za...uuuu SIT :roll: :cry: :wink:
Uporabniški avatar
 vidkul
Lučko napisal/-a:Jaz sem šel iz trgovine za sedaj prazni rok :cry: , kar pa ne morem reči o moji hčeri, ki me je tik-tak opulila za...uuuu SIT :roll: :cry: :wink:

Vsaj nekdo je imel koristi od obiska trgovine :D :twisted:
Uporabniški avatar
 lojzeP
He, he, Vid, če bi poznal Lučkotovo hčero, bi ji še ti kej kupil :oops: :roll: , kaj , da se nau takle dedec, kuker je Lučko mal izprsil :? - vse za naše otroke

2x LP
Uporabniški avatar
 Filipid
lojzeP napisal/-a:vse za naše otroke

2x LP

Ja je treba skrbet za podmladek, upam da jo bo Lučko kmal povabu in vpisal v naš forum :wink: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA