prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Vrtnica
Jz sm zdej en dan gledala v Hervisu zenske komplete pa niso nic znitani :( tisti kateri pa so so ali L al mi pa niso vsec. A je se kje v LJ dobra izbira in da ni kaj prevec drago cca do 10 000 SIT komplet? Pa ne bi sla v Tomasa, slabe izkusnje....

hvala

lp
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla!
Jaz zdaj tečem kar v bombažni majčki, taki s štrikci, ker je pač poletje. Hlače pa kakor je - včasih pajkice, drugič kakšne že mal zdelane kratke hlače. Meni je pomembno, da se v oblačilih udobno počutim. Predvsem pa je za punce seveda važen dober športni nedrček. :oops: To nam je pa rekel zdravnik (brez heca)!!! :wink: No povejte punce, če ni to res!
LP- Darja
Uporabniški avatar
 Barb
Bova se midve Darja enkrat doble pa ti jst tud kej povem,prav :wink:

Matjaž naju bo pa tačas stregu :P :wink:
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla!
Sam za zment se je, ni problema. Debata bo čist resna in zanimiva. :D :oops:
Lp-Darja
 Anderton
Nekje je že nekaj podobnega omenjal pa vseeno. Ker jesen itak že razbija po vratih me zanima kaj priporočate za takšne dni ko je pretoplo za nekaj pa prehladno za drugo? Mi lahko kdo priporoči posebej kakšen zgornji del ki diha pa ne prepiha in po možnosti tudi ne premoči. Ni treba da je res to zimska zadeva ampak takšen zgornji del za jesen. Prednost ma Adidas. Hvala!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA