prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 editor
Juhu vsem!

Ker sem še kar precej opalen na tek in ne mislim zmrzovat :x
v prihajajočih dneh me zanima kakšno opremo uporabljate
za dneve, ki prihajajo?
Prejšnjo zimo sem tekel v bolj neprimernih olačilih za tek vsaj tako mislim. Iščem nekaj tankega toplega brez odvečnih dodatkov.
Oziroma sploh nimam pojma kaj na si nabavim za recimo tek pri 10 C
pa, da zraven še dežuje in piha veter.
Vsi predlogi zelo dobrodošli mogoče celo kakšen link, da lahko
zadevo vizualno vidim.

danke finke
editor :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 H2O
editor, kaj boš tekel pri tko nizki temperaturi pa še v dežju in vetru! v takih dneh je najbolš pred kaminom sedet in šah špilat. na primer. al' pa brati 100 let samote :wink:
hecam se hecam, hotla sam "živjo" rečt!!! :D
 Nataša
jest takrat tečem v krznenem plašču :wink: od polha :wink: in v kosmatih skibuckah :wink:

nabavi si kakšno tekaško majico z dolgimi rokavi pa vetrovko za čez, bi moral bit za jesen dovolj, pozimi pa vmes flis - mora pa dihat, torej nej ti ne bo žal denarja. meni je fajn kakšno termo perilo, npr.craft dolga spodnja majica.
Uporabniški avatar
 editor
H2O napisal/-a:editor, kaj boš tekel pri tko nizki temperaturi pa še v dežju in vetru! v takih dneh je najbolš pred kaminom sedet in šah špilat. na primer. al' pa brati 100 let samote :wink:
hecam se hecam, hotla sam "živjo" rečt!!! :D

Ja treba laufat sedaj je konec ko sem noter padu!
Hmmm glede kamina pa beybike pa šah....
I tata bi to radio! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja pa tudi tebi en serbus se pa tak vidmo ne!
Uporabniški avatar
 editor
Nataša napisal/-a:jest takrat tečem v krznenem plašču :wink: od polha :wink: in v kosmatih skibuckah :wink:

nabavi si kakšno tekaško majico z dolgimi rokavi pa vetrovko za čez, bi moral bit za jesen dovolj, pozimi pa vmes flis - mora pa dihat, torej nej ti ne bo žal denarja. meni je fajn kakšno termo perilo, npr.craft dolga spodnja majica.

To ja mora dihat!
Sem imel včeraj enega hudiča gor ko deluje tako,
da si najprej od znotraj moker potem še pa od zunaj ker
je pač deževalo.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Nad 5°C: običajne kratke tekaške hlačke in majica
Med 2°C in 5°C: kratke tekaške hlačke in "subzero" majica (Polar 100) z
dolgimi rokavi
Pod 2°C: 3/4 tanke pajkice in "subzero" majica z dolgimi rokavi in
bombažne bele rokavice (laboratorijske)
Pod 0°C: vsemu skupaj dodam tanko kapo
-5°C in dol: Čez vse navlečem še "Goretex" tekaško vetrovko
To bi bilo pri meni vse. Sem precej nezmrzljiv in zato tečem razmeroma "nag"!
Bolje se oblečem le takrat, ko vem, da mi ne bo šlo najbolje, ali pa ne vem kdaj se bom po poti ustavljal in hodil.
Lansko leto bi na LM tekel samo v kratkih hlačakah in majčki, če bi bil bolje pripravljen, ali tekel na rezultat.
Predvsem ti pa predlagam, da malo eksperimentiraš predno se odločiš za nakup raznih "blazno dragih" napravil.
 Nataša
ko smo že ravn pri "nagem" teku, evo novica http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/20040916_2046215.php?Nxn=40

so pozabili dodati, da jih je tek končalo samo 12. nimam pojma, zakaj :shock: Simi pravi, da zato, ker niso s TF.

okej, sej že grem, to je sam za intermeco :wink:

Editor, jest mam pozim tako bundico brez rokavov, mi je fajn ker me greje čez vitalne dele telesa (torej ušesa :roll:), obenem pa ne švicam pod pajsko/pazduho al kako bi se temu rekl.
Uporabniški avatar
 editor
Bajsi te še ne poznam ampak nekaj te :toast: hudo greje!
Res pa je, da kaj veliko ne mislim eksperimentirat
ker je škoda onga fajnega papirja$$$.
Tako, da sedaj preverjam kaj daste na sebe!
Nataša ideja ni slaba sem tudi to že gledal se mi zdi kar ok.
ker se ne sliši kako ti blago pri rokavih ne riba ob telesu.
Oziroma si bolj kamot.
Uporabniški avatar
 Fotr
            Slika

To je tisti tek nudistov na 5000 m v svojih pomladanskih, poletnih, jesenskih in zimskih dresih. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA