prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 slovon
Ob temle vremenu me nic ne vlece ven laufat, pa razmisljam o veslalni masini.
Mi lahko kdo kaksno priporoci oziroma pove, na kaj je treba paziti?

Hvala...
 luzr
Vprašaj na Fakulteti za šport. Tam imajo spodobno napravo. Cenejše zadeve po mojem skromnem mnenju niso vedno uporabne, včasih pa ne kos zahtevam uporabnikov. ;)
Uporabniški avatar
 slovon
luzr: se bojim, da imajo na FS kaksno strasno rec za 5000 EUR, kar mi je tu mac.
Rad bi nekaj za par 100 EUR rabljeno, se pravi tja okoli 1000 novo oz. odvisno kako cene migajo pri tem.

metkamarjetka: a da bi mu pisal ali kaj mislis? Po mojem je previsok range.

Bi moral napisat tudi, da bi rad zadevo za bolj obcasno rabo in nocem investirati vec kot 500 EUR.
Ce mi kdo ve povedati kaj o npr. Kettlerjih, ki jih je polno na ebay.at, bi bil vesel :D

Nekaj casa sem imel izposojen ST1200 od Energeticsa (magnetna zavora in trak) in je bil kar v redu.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
slovon napisal/-a:metkamarjetka: a da bi mu pisal ali kaj mislis? Po mojem je previsok range.

hotela sem ti namigniti samo malo branja oz. "reklame" glede teh mašin..... pač mi je Čop prišel na misel kot bivši veslaški kolega moje boljše polovice :)

sigurno pa bi znal dobro svetovati, saj je imel nedolg nazaj tudi rekreativne "veslaške" skupine s klubom Polet na FŠ.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA